Sterrennieuws
Media | Vlaanderen

› Verjaardagsconcert Will Tura vanuit Veurne live op Radio 2 en Eén

Op zondag 2 augustus blaast Will Tura 75 kaarsjes uit, een verjaardag die Radio 2 uitgebreid viert. Tussen 12 en 16 uur vieren dochter Sandy Blanckaert en Luk Alloo samen met een rist artiesten de verjaardag van de Keizer van het Vlaamse lied op de Appelmarkt in Veurne. 's Avonds zenden Radio 2 en Eén het verjaardagsconcert van Will Tura in Veurne live uit op radio en televisie.

Tussen 12 en 16 uur viert Radio 2 de jarige Will Tura met een speciale verjaardagsuitzending. David Vandyck, Born Crain, Yannick Bovy komen er live optreden. Daarnaast komen ook heel wat gasten langs in de uitzending. Onder andere Gert Verhulst en flink wat fans vertellen over hun persoonlijke en ontroerende momenten met Will Tura.

Ben Crabbé presenteert Turaquiz

Sandy en Luk gaan ook op zoek naar de provincie die het meest over Will Tura weet en zich dus de grootste Turaprovincie mag noemen. Een quiz met als presentator Ben Crabbé, zelf ook een grote fan van Tura. De winnaars mogen met de allerlaatste tickets naar het verjaardagsconcert ’s avonds.

Verjaardagsconcert op Radio 2 en Eén

Om 20 uur presenteren Albrecht Wauters en Jens Lemant een uitzending vanuit Veurne met om 20.15 uur de start van het grote verjaardagsconcert vanop de Grote Markt. Will Tura brengt samen met zijn live band, de Heavy Horns en de Jody Singers, zijn grootste hits van zijn beginjaren tot nu.

Het concert is volledig uitverkocht. Luisteraars kunnen de volledige uitzending live volgen op Radio 2. Eén pikt wat later in en zendt het concert vanaf 21.20 uur uit.

Cadeautje voor de luisteraars

Naar aanleiding van de verjaardag van Will Tura vroeg Radio 2 aan Triggerfinger, Jody Singers en Jef Neve om elk samen met Will Tura een van zijn nummers opnieuw op te nemen. Die nummers zijn op 2 augustus gratis te downloaden op radio2.be als cadeau voor de luisteraars

De nummers zelf kunnen alvast hier beluisterd worden: http://www.radio2.be/tura75/tura-75 .

Tura 75: op zondag 2 augustus van 12 tot 16 uur, live op de Appelmarkt in Veurne en op Radio 2, met Sandy Blanckaert en Luk Alloo

Verjaardagsconcert Will Tura: op zondag 2 augustus vanaf 20 uur op Radio 2 en van 21.20 tot 22.10 uur op Eén. Een productie van VRT Televisie, Radio 2 en Stad Veurne


› Gepubliceerd vrijdag 31 juli 2015 om 00:00 uur door Robrecht Van Goolen


› Meer berichten uit Media

vrijdag 1 december 2017 om 09:35 uur

› Oscar And The Wolf grote favoriet voor de MIA's 2017

zaterdag 12 augustus 2017 om 00:00 uur

› Belg heeft rollenspel voor succesvolle film Iron Sky

maandag 24 juli 2017 om 18:00 uur

› VRT herdenkt Slag bij Passendale

maandag 24 juli 2017 om 17:00 uur

› Ronde van Frankrijk blijft populair


Sterrennieuws © 2008 - 2018
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook