Sterrennieuws
Evenement | Vlaanderen

› Vanavond: Antwerpen Zingt op 7 augustus

Wat ooit begon als een bescheiden meezingavond op de Antwerpse Grote Markt is nu uitgegroeid tot dé Antwerpse feestdag. Het spektakel start om 18u30 met vaste waarde Wim Leys en zijn partyband. Zij brengen naast meezingers ook swingende Nederlandstalige rock'n roll zodat het publiek helemaal in de juiste sfeer komt.

Om 20u00 verschijnt dan het 200-koppig podiumkoor op de planken en worden er samen met het publiek zo'n 40 liedjes gezongen, een mix van klassiekers en nummers die nog nooit geprogrammeerd werden. In het zangkrantje - dat gratis verdeeld wordt - staan dit jaar toppers als 'Pour un flirt', 'Hit the road Jack', 'Mooi 't leven is mooi', 'Ik hou van U', 'Oempalapapero', 'My Way', 'Wake me up' en nog veel meer. Uiteraard zal ook 'Antwaarpe' van De Strangers en 'Lichtjes van de Schelde' niet ontbreken.

En traditiegetrouw zorgt Antwerpen Zingt ook nu weer voor een verrassingsgast van formaat. Na ondermeer Gaston Berghmans, Tom Waes, Nonkel Bob, De Strangers, Nicole & Hugo en Vader Abraham heeft Antwerpen Zingt weer een absolute topper kunnen strikken die een aantal van zijn grootste hits zal brengen. En reken er maar op dat die stuk voor stuk kunnen meegezongen worden.

Antwerpen Zingt is een gratis evenement, maar er wordt - net als de vorige jaren - aan elke toeschouwer gevraagd om 2 consumpties te verbruiken. Aan de buitenkassa's koopt elke bezoeker een voucher van 5€ die bestaat uit een inkomticket en 2 drankbonnen. Eigen drank en rugzakken meebrengen is niet toegelaten.


› Gepubliceerd zondag 7 augustus 2016 om 00:00 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2019
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook