Sterrennieuws
Evenement | Vlaanderen

› US Election Day Extravaganza: Stand-up verkiezingsshow in de Arenberg op 8 november 2016

Comedian en Britse Antwerpenaar Nigel Williams, de Amerikaanse stand-upper Andy Valvur en de Canadese comedian Lois Bromfield fileren meedogenloos de verkiezingsuitslagen tijdens de stand-up verkiezingsshow - US Election Day Extravaganza – op 8 november in de Arenberg.

Van 20u00 tot diep in de nacht: live-verbinding met Amerikaanse zenders, afgewisseld met Engelstalige live comedy, muziek van de Amerikaanse singer-songwriter Matt Watts, gedichten van Andy Fierens, kunstinstallaties van Texaan Tim Stokes, en de documentaire Fed Up. Amerikaanse biertjes en hapjes ontbreken zeker niet.

Ontknoping van de Amerikaanse verkiezingen in de Arenberg

De race naar het Witte Huis huis is ook live te volgen in de Arenberg in Antwerpen tijdens de stand-up verkiezingsshow - US Election Day Extravaganza. Niet alleen comedians Nigel Williams, Andy Valvur en Lois Bromfield zullen de eerste exit polls becommentariëren, maar ook USA-kenner Mieke Renders, directeur de Brakke Grond, die een tijd werkte in het Vlaams Cultuurhuis in New York.


Comedy hosts zijn niet op hun mond gevallen

Stand-up door Nigel Williams is sociale commentaar met een pittige politieke saus, rough & ready en niet altijd geschikt voor softies. De Amerikaanse comedian Andy Valvur wilde ooit diplomaat worden, maar werd kind aan huis in The Comedy Store in LA en in de IMPROV en Catch A Rising Star in New York. De Canadese Lois Bromfield werkte als producer voor komische tv-shows als Roseanne en Grace Under Fire en deelde het podium met niemand minder dan Eddy Murphy en Robin Williams.

Info en tickets

US Election Day Extravaganza
08.11.2016 20:00
Deuren 19:00
www.arenbergschouwburg.be


› Gepubliceerd donderdag 27 oktober 2016 om 18:00 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2019
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook