Sterrennieuws
Radio | Vlaanderen

› Uptown funk van Mark Ronson en Bruno Mars is lekkerste song van 2015

Uptown funk van Mark Ronson en Bruno Mars werd vanavond door de MNM-luisteraars tot lekkerste plaat van 2015 verkozen in het MNM50 Jaaroverzicht. Die pittige vibe, die funkflow, die aanstekelijke dansjes in de clip... De luisteraars van MNM vonden het nummer de toptrack van 2015 en stemden er 31 weken lang massaal op in de MNM50.

Geen wonder dus dat Mark Ronson en Bruno Mars vanavond op 1 eindigden in het MNM50 Jaaroverzicht van 2015. Die top 100 zette de sterkste nummers uit de MNM50 van het afgelopen jaar in de schijnwerpers. Op nummer 2 in het MNM50 Jaaroverzicht stond Love me like you do van Ellie Goulding, en de derde plaats was voor Shut up and dance van de Amerikaanse band Walk the moon.

De top tien van de MNM-luisteraars:
Het MNM50 Jaaroverzicht is letterlijk de lijst van de luisteraars. Hij werd opgesteld aan de hand van de stemmen die duizenden MNM-fans het voorbije jaar uitbrachten voor de MNM50, de interactieve hitlijst van MNM.

Thibaut Renard presenteerde vandaag het MNM50 Jaaroverzicht en overliep samen met de luisteraars hun honderd absolute favorieten van 2015.


› Gepubliceerd woensdag 30 december 2015 om 19:00 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2018
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook