Sterrennieuws
Media | Vlaanderen

› Universal Music en LIVE Entertainment gaan strategisch samenwerken

Vandaag hebben Universal Music België en LIVE Entertainment hun strategische samenwerking aangekondigd. In praktijk wil dit zeggen dat beide bedrijven hun werkkrachten, talenten en organisaties zullen bundelen ten einde de carrières van hun artiesten in positieve zin te laten groeien, synergiën te creëren, opportuniteiten te scheppen, live producties en events op te zetten, nieuwe artiesten aan te trekken, brand partnerships aan te gaan en alle andere zaken die in het belang van onze artiesten kunnen gerealiseerd worden.

Het eerste wapenfeit van deze samenwerking werd vorige week vrijdag in de vorm van de nieuwe single van Stan Van Samang gelanceerd. “Candy” is de eerste single uit het nieuwe album van de succesvolle zanger-acteur die in het najaar zal verschijnen.

“Danzij deze samenwerking krijgen wij toegang tot een heleboel ervaring en expertise op vlakken die perfect aansluiten bij de onze. Hiermee zullen we in staat zijn om een extra toegevoegde waarde aan onze artiesten te bieden, zodat we hun releases nog beter kunnen promoten en ondersteunen. Want dat is en blijft onze allerbelangrijkste doelstelling : onze artiesten zo goed mogelijk begeleiden in hun muzikaal parcours,” aldus Patrick Guns, General Manager Universal Music België.

Henk Vermeulen, commercieel en creatief directeur van LIVE Entertainment: "In december vieren we ons 10-jarig bestaan bij LIVE Entertainment, het werd dus stilaan tijd om aan schaalvergroting te denken. We hebben ervoor gekozen om de krachten te bundelen met Universal Music België. Dat we voortaan mogen samenwerken als lokale speler met de grootste platenfima van het land -en de wereld- is niet alleen uitermate spannend, maar bovendien ook een hele eer. Dit voelt toch ook aan als een waardering voor onze aanpak en expertise. De eerste meetings hebben we er al opzitten en dit voelt erg goed. U hoort nog van ons!”


› Gepubliceerd donderdag 6 oktober 2016 om 16:00 uur door Robrecht Van Goolen


› Meer berichten uit Media

donderdag 23 februari 2017 om 19:09 uur

› Culture Club is terug: voortaan op Canvas én Radio 1

woensdag 28 december 2016 om 16:16 uur

› Gene Thomas doet het dagelijks, op een andere zender

vrijdag 4 november 2016 om 16:23 uur

› Amerika kiest: volg het live bij de VRT


Sterrennieuws © 2008 - 2017
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook