Sterrennieuws
Boek | Vlaanderen

› Tweede druk voor Greet Ilegems

Met reacties als ‘een spannend en meeslepend debuut’ of zelfs ‘een prachtig debuut’, werden diverse internetpagina’s de voorbije weken overspoeld met enthousiaste berichten over de Young Adults-roman “Hybrid – de nieuwe wereld” van Greet Ilegems. De schrijverskwaliteiten van het dertigjarige ex-fotomodel en burgerlijk ingenieur werden onlangs nog eens extra in de verf gezet toen Hebban.nl het boek nomineerde voor het beste boek in zijn categorie. Maar er is meer: de deze week werd immers gestart met het printen van de tweede druk.

Tot voor kort was het boek in de meeste boekhandels hoofdzakelijk enkel op voorhand bestelbaar, maar daar komt weldra verandering in. Via Standaard Boekhandel kreeg Greet Ilegems deze week namelijk het bericht dat het boek over enkele weken in meer dan 140 van hun filialen zal liggen.

Alsof dat nog niet genoeg is voegt de boekhandel “Hybrid – de nieuwe wereld” ook nog eens last-minute toe aan het aanbod waarmee tijdens de Boekenbeurs in Antwerpen stand 421 zal worden aangekleed. Wie niet op de Boekenbeurs geraakt, maar zijn of haar boek wel graag wil laten signeren door de Londerzeelse, kan op zaterdag 24 oktober terecht in de Standaard Boekhandels van Londerzeel en Schelle. Meer info hierover vind je terug op de website http://www.worldofhybrid.com/


› Gepubliceerd zaterdag 10 oktober 2015 om 00:00 uur door Robrecht Van Goolen


› Meer berichten uit Boek

woensdag 4 juli 2018 om 15:26 uur

› Ruud De Ridder schrijft autobiografie

vrijdag 9 februari 2018 om 17:00 uur

› Warriors Against Cancer brengen boek op de markt

woensdag 25 oktober 2017 om 01:20 uur

› Nathalie Meskens heeft nieuw boek: Plan Boost


Sterrennieuws © 2008 - 2018
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook