Sterrennieuws
Evenement | Vlaanderen

› Tomorrowland Boutique opent in hartje Antwerpse modewijk

Gisterenavond, donderdag 1 oktober werd Tomorrowland Boutique feestelijk geopend op de beats van dj Yves V. Vanuit 5 continenten en meer bepaald uit volgende landen: India, Brazilië, New York, Kenia en Australië, werden People of Tomorrow overgevlogen om in primeur de allereerste Tomorrowland Boutique te ontdekken.

Vanaf zaterdag 3 oktober openen de deuren van de allereerste Tomorrowland Boutique. In het hartje van de Antwerpse modewijk, meer bepaald in de Kammenstraat, kunnen de People of Tomorrow vanaf dan een Tomorrowland collectors’ item scoren, de gloednieuwe kledingcollectie ontdekken, deelnemen aan een cocktail- of koffieworkshop, grasduinen in het uitgebreide muziekaanbod of gewoon even terug duiken in de geschiedenis van Tomorrowland en dit op 215 m².

Plek vol magische verhalen

Het zijn boeiende tijden voor Tomorrowland. Een elfde Melodische editie, met live verbinding naar Indië en Mexico, in Boom, een derde keer TomorrowWorld in de Verenigde Staten en in april 2016 reist The Key To Happiness door naar Tomorrowland Brasil. Ook VN Secretaris-Generaal Ban Ki-Moon had een bijzondere boodschap voor de People of Tomorrow. Met andere woorden: vele verhalen zijn geschreven, maar ze zijn nog niet allemaal verteld. Tomorrowland Boutique bundelde heel wat verhalen onder één dak. Verhalen van vroeger en nu, gebracht voor én door de People of Tomorrow, werden verzameld op één magische plek, verborgen in het centrum van de Antwerpse modewijk.

Mode, muziek en Melodia

Tijd om je garderobe aan te vullen met een paar gelimiteerde Tomorrowland stuks? Dat kan! De nieuwste wintercollectie, van coole jasjes tot zilveren handgemaakte juwelen, ontdek je in de Tomorrowland Boutique. Deze fonkelnieuwe collectie, ontworpen in Antwerpen, wordt aangevuld met speciale en bijgevolg gelimiteerde uitgaven van onder andere het Belgische brillenmerk Komono.

Uiteraard is ook de platenkast van Tomorrowland Boutique goed gevuld met een uitgebreide selectie elektronische muziek. De befaamde dj-booth van de Tomorrowland MainStage staat opgesteld in de winkel. Nog nooit kwam je zo dicht bij de knoppen van dé draaitafel waar dj’s als Dimitri Vegas & Like Mike, David Guetta, Avicii en Tiësto hun beats bespeelden tijdens Tomorrowland. Deze Pioneer CDJ’s waren voor de 11e editie van Tomorrowland volledig gepersonaliseerd. Van de eerste tot de laatste knop, letterlijk, werden deze CDJ’s gepimpt tot een unieke Tomorrowland draaitafel.

Daarnaast krijg je de ultieme kans om een collectors’ item te scoren, zoals een stukje van The Castle of Melodia. De sierlijke “M” van het hoofdpodium Melodia, die hoog uittorende over de Schorre werd verdeeld over 99 boxen. Zo kan je een uniek en genummerd deeltje van het hoofdpodium kopen en een mooie plaats geven in je huis, living, kantoor. Daarnaast zijn er ook posters, boeken en foto’s te koop.

Koffie & cocktails

Tomorrowland Boutique laat al die herinneringen naar dat ultieme festivalweekend terug tot leven komen en bespeelt alle zintuigen. Aan muziek geen gebrek en het decor is adembenemend. Maar, voor wie nog altijd droomt van het ontwaken op DreamVille met een dampende kop vers gebrande koffie, kan deelnemen aan de Illy barista-workshops die op geregelde tijdstippen worden georganiseerd aan de bar in de Boutique. Denk je nog altijd vrolijk terug aan die heerlijke Tomorrowland cocktail en wil je hiermee je vrienden verrassen tijdens de eindejaarsfeesten? De Tomorrowland mixologists frissen jouw geheugen terug op tijdens een van de cocktailsessies. Zin in Christmas-shopping maar geen tijd tijdens de kantooruren? Niet getreurd, late-night shoppings staan op de planning. Houd hiervoor de facebook pagina van TomorrowlandBoutique in de gaten!

Van 3 oktober 2015 tot 3 januari 2016 wordt je ondergedompeld in de magie van Tomorrowland in de Tomorrowland Boutique.

Adres:
Kammenstraat 43, 2000 Antwerpen

Facebook :
https://www.facebook.com/TomorrowlandBoutique

Openingsuren:
Wo tem za: 11u tot 18u30
Ook tijdens zondagopeningen


› Gepubliceerd vrijdag 2 oktober 2015 om 10:37 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2018
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook