Sterrennieuws
Televisie | Vlaanderen

› Tom Boonen en co wijden nieuwe koers Dwars door het Hageland in

Morgen, vrijdag 5 augustus 2016, maken de renners zich op voor de vijfde wedstrijd van de Napoleon Games Cycling Cup: Dwars door het Hageland. Toppers zoals Tom Boonen, Niki Terpstra, Matteo Trentin, Gerald Ciolek, Filippo Pozzato en Wout Van Aert verschijnen aan de start om de eerste editie van de fonkelnieuwe koers in te rijden. De koers bestaat uit een combinatie van pittige hellingen, kasseistroken en onverharde grindwegen met als hoogtepunt de slotklim naar de citadel van Diest. Merijn Casteleyn en ex-wielrenner Dirk De Wolf zorgen voor het commentaar. Tom Coninx doet samen met voormalig wielrenners Johan Museeuw en Johan Vansummeren de voor- en nabeschouwing vanaf 16.25 live bij VTM.

Johan Museeuw: “Met namen als Boonen, Van Aert, Ciolek en ‘Pippo’ Pozzato kan je echt wel spreken van een heel mooi deelnemersveld. Dwars door het Hageland is een nieuwe en vooral ook uitdagende koers. Het is een parcours waarvan de renners weten dat er altijd iets kan misgaan. Je kan het een beetje de Belgische Strade Bianche noemen. Het zal dus zeker en vast een spannende wedstrijd worden.”

De Cycling Cup op vrijdag 5 augustus 2016, vanaf 16.25 live bij VTM


› Gepubliceerd donderdag 4 augustus 2016 om 12:50 uur door Robrecht Van Goolen


› Meer berichten uit Televisie

zondag 28 oktober 2018 om 19:00 uur

› Niveau 4 op VIER

vrijdag 31 augustus 2018 om 10:51 uur

› Studio 100 TV blaast 10 kaarsjes uit

maandag 20 augustus 2018 om 14:03 uur

› Zaad online besteld en thuis geleverd in Telefacts Zomer


Sterrennieuws © 2008 - 2018
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook