Sterrennieuws
Televisie | Vlaanderen

› Tim Verheyden wordt nieuwe anker van Panorama

Tim Verheyden wordt vanaf september het nieuwe gezicht van Panorama. De passie van Tim voor reportages en storytelling en voor onderzoek en diepgravende journalistiek past volledig in de ambities van het langstlevende nieuwsdienstprogramma. Tim voelt zich ook helemaal thuis in het digitale profiel van het nieuwe Canvas dat binnenkort van start gaat.

Tim Verheyden: "Het is met eer en bijzonder veel goesting dat ik me aansluit bij de Panorama-ploeg. Met Panorama zitten we bovendien op een net dat zich helemaal digitaal wil smijten. Ik ben heel blij dat ik deze kans krijg en dat ik verschillende jobs kan combineren: voor de schermen bij Panorama en achter de schermen bij Het Journaal”.

Tim Verheyden werkt sinds 2012 bij VRT Nieuws, eerst als journalist voor Het Journaal en vanaf 2013 tot juni 2015 als reportagemaker en presentator bij Koppen. Daarvoor was hij tien jaar journalist en presentator bij VTM. Sinds begin augustus is hij aan de slag bij Het Journaal als chef storytelling. Die opdracht zal hij combineren met zijn nieuwe functie als anker van Panorama. Tim Verheyden is 38 en woont in Brussel.


› Gepubliceerd vrijdag 7 augustus 2015 om 14:00 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2018
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook