Sterrennieuws
Festival | Brussel

› Tien dagen Brussels Summer Festival van start

Vrijdagavond ging de veertiende editie van Brussels Summer Festival van start. Het festival loopt tot en zondag 23 augustus en programmeert maar liefst 90 concerten op 4 locaties in de binnenstad. Het festival past perfect in de citymarketingstrategie van de hoofdstad. De organisatoren verwachten maar liefst 120.000 bezoekers.

Brussels Summer Festival is vrijdag van start gegaan op de Kunstberg en in de Magdalenazaal met als uitschieter Charlie Winston, een talent uit het Vereningd Koninkrijk. Het Paleizenplein, waar de grootste concerten plaatsvinden, zal pas toegankelijk zijn vanaf 19 augustus.

Op het programma van het festival staan grote namen als Therapy, Daan, Magnus, Triggerfinger, Basement Jaxx en Intergalactic Lovers. Het festival is bijna uitverkocht, maar het festival zal elke avond aan de kassa's nog tickets verkopen.


› Gepubliceerd zaterdag 15 augustus 2015 om 00:15 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2018
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook