Sterrennieuws
Televisie | Vlaanderen

› THUIS: de special en kerstclip

Meteen na de dubbelaflevering van THUIS morgenavond, trakteert Eén de kijkers op een wel heel speciale uitzending naar aanleiding van de 20ste verjaardag van Vlaanderens populairste serie.

Kijken


In de special 'Nergens beter dan THUIS' presenteert Kobe Ilsen een feelgood-show vol nostalgie, grote en kleine verrassingen. 'Nergens beter dan THUIS', zal zowel de grootste THUIS-fan als de THUIS-leek kunnen boeien. Alle acteurs waren aanwezig voor de opname, in het café 'FRENS', in de decors van THUIS.

Het samenzijn in groep zorgde voor heel wat spontane en leuke momenten, waarbij de kijker de acteurs eens van een hele andere kant leert kennen.

Zo heeft Bart Van Avermaet (Waldek) enkele collega-actrices beetgenomen met een verborgen camera en demonstreren onder andere Vanya Wellens (Femke) en Jeroen Lenaerts (Tim) hun tot nu toe verborgen talenten.

THUIS-kerstclip

Eén van de verrassingen in de special is de THUIS-kerstclip. Een medley van de mooiste kerstnummers in een THUIS-jasje, zelfs ingezongen door enkele acteurs: An Vanderstighelen, Ann Pira, Myriam Bronzwaar, Monica Van Lierde, Aïssatou Diop, Wim Stevens, Bill Barberis, Luk De Koninck en Mathias Vergels leenden hun stemmen hiervoor.


Samen met alle andere THUIS-acteurs kan je ze spotten in bovenstaande kerstclip.

Nergens beter dan THUIS, woensdag 23 december na THUIS rond 21 uur op Eén


› Gepubliceerd dinsdag 22 december 2015 om 08:35 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2018
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook