Sterrennieuws
Televisie | Vlaanderen

› Thomas Van Hemeledonck bij intimi van Donald Trump

Wie is Donald Trump nu echt? Hoe groot is zijn imperium? En is hij echt de succesvolle zakenman die hij zelf beweert te zijn? Is hij altijd de brulboei die hij blijkt tijdens deze presidentiële campagne? Of is dat enkel een façade en schuilt er ook een rustige en diplomatische man in hem? Wat voor een man zal de wereld te zien krijgen als hij op 8 november de sleutel van het Witte Huis krijgt?

VTM NIEUWS-journalist en gewezen Amerika-correspondent Thomas Van Hemeledonck zoekt een antwoord op deze vragen. Niet bij politicologen of journalisten, maar bij mensen die Donald Trump persoonlijk kennen. Thomas spreekt met Trumps goede vriend waarmee hij zijn schooljaren heeft doorgebracht, zijn hoofdbutler die 20 jaar lang met hem heeft samengeleefd, de multimiljonair uit Boston die geld heeft ingezameld voor zijn campagne, de winnaar van het tv-programma The Apprentice, die een jaar lang vicepresident was in de Trump Organisatie en tot slot de auteur die Trump maandenlang mocht volgen voor het boek 'Trump and Me'. Wat zijn hun persoonlijke ervaringen met de man?

Thomas reisde 4000 kilometer van Manhattan, langs Florida, over Boston naar Atlantic City, in de voetsporen van Trump. Hij reisde alleen, gewapend met een kleine camera en een smartphone en maakte een gepersonaliseerd verslag van zijn reis. On the road, langs het imperium van Donald Trump.

In het spoor van Trump, woensdag om 22.30 in Telefacts bij VTM


› Gepubliceerd maandag 31 oktober 2016 om 13:00 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2019
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook