Sterrennieuws
Muziek | Vlaanderen

› The Voice Kids winnaar Jens: eerste single en drukke festivalzomer

The Voice Kids winnaar Jens Dolleslagers (14) uit Gent gaat een drukke zomer tegemoet. Al meteen na zijn spetterende overwinning, werd duidelijk dat Jens heel geliefd was in Vlaanderen en hem een mooie muzikale toekomst te wachten stond. Hij kreeg een contact aangeboden bij Top Act Music/Universal Music Belgium en inmiddels tekende Jens ook een management- en boekingsovereenkomst bij Live Entertainment. Zo kan dit jonge talent rekenen op het team van o.a. Stan Van Samang.

De voorbije maanden is er achter de schermen hard gewerkt en een eerste single is nu een feit. Deze kreeg de titel, ‘Troostprijs’. “Voor alle duidelijkheid: ‘Troostprijs’ gaat over een fictief verhaal in de liefdessfeer en zeker niet over The Voice Kids of al het mooie wat mij nu muzikaal te wachten staat”, zegt Jens. “Maar het liedje en de tekst van Bart Foubert (van Karree Konfituur) spraken mij meteen aan. Dit was een verhaal dat ik graag wilde vertellen.”

Aan The Voice Kids houdt Jens hele fijne herinneringen over. “Bij de vorige editie raakte ik jammer genoeg niet door de blind auditions, maar nu was Slongs meteen overtuigd van mijn stem en mijn versie van ‘Wonderwall’ van Oasis en zij heeft mij fantastisch begeleid. Samen hebben we een geweldig parcours afgelegd met de overwinning als bekroning.’ Jens overtuigde Vlaanderen met zijn versie van ‘Een ster’, de Christoff hit, die door Stan Van Samang onsterfelijk werd gemaakt.

Er wacht Jens ook een drukke festivalzomer en zijn vele fans kunnen hem o.a. aan het werk zien op:
16 mei: VTM Zoom Circus, Antwerpen
28 juni: Pennezakkerock, Mol
29 juni: Pop Eiland, Wachtebeke
20 juli: Vlaanderen Muziekland XL, Sint Truiden
14 augustus: Marktrock, Bilzen


› Gepubliceerd maandag 9 mei 2016 om 10:47 uur door Robrecht Van Goolen


› Meer berichten uit Muziek

vrijdag 26 oktober 2018 om 13:18 uur

› INE waagt voluit haar kans met debuutsingle The Odds

vrijdag 5 oktober 2018 om 19:00 uur

› Nieuwe single van Sasha & Davy: Zonde Van De Tijd

vrijdag 24 augustus 2018 om 12:05 uur

› Laura Lynn lanceert nieuwe album Country


Sterrennieuws © 2008 - 2018
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook