Sterrennieuws
Evenement | Brussel

› The Vamps op 20 april 2016 in AB Brussel

Nauwelijks enkele dagen vóór de twee FanFests in La Madeleine, nu donderdag 5 november in Brussel, bevestigt de jonge Engelse band alvast een nieuwe concertafspraak in ons land: op 20 april in de Ancienne Belgique!

Sinds het overweldigende succes van 'Meet The Vamps', hun eerste album dat uitkwam in april 2014, doen The Vamps alle harten sneller slaan. De reden: een debuutplaat die platina scoorde in verschillende landen, met hitsingles als "Can We Dance" (41 miljoen views op YouTube), "Wild Heart" (25 miljoen views), "Last Night" (23 miljoen views), "Somebody To You" (79 miljoen views) en "Oh Cecilia (Breaking My Heart)" (34 miljoen views). Het viertal verzamelde al ruim 1.2 miljoen volgers op Twitter en ook hun Facebookpagina groeit gestaag verder aan.

De hype rond hun tweede album 'Wake Up' (in de rekken op 27 november) laait dankzij een eerste doorslaande single alvast hoog op. De vier jongens kondigen voor begin deze maand ook twee speciale shows aan, om samen het hun trouwe schare fans een feestje te bouwen. Op donderdag 5 november zullen zij zowel om 13u als om 15u30 op het podium staan in La Madeleine, om alvast enkele nummers uit hun nieuwe album live aan ons voor te stellen, en om de nieuwsgierige vragen van de fans te beantwoorden.

Maar er is dus nog meer! De band is klaar om een legendarische Brusselse zaal in de palmen. Op 20 april staan The Vamps op de planken in de Ancienne Belgique! De ticketverkoop start nu zaterdag, 7 november om 10u.

Info en tickets

Tickets via de Ancienne Belgique: 02 548 24 24 of www.abconcerts.be & via Proximus Go For Music: www.proximusgoformusic.be

Ticketprijs (incl. servicekosten): 25 euro


› Gepubliceerd maandag 2 november 2015 om 15:10 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2018
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook