Sterrennieuws
Festival | Vlaanderen

› Suikerrock Tienen maakt line-up van Acoustic Stage bekend

Suikerrock stelt hun Acoustic stage drie festivaldagen ter beschikking van muzikaal talent. Je kon jezelf of je project/band inschrijven voor de wedstrijd en je eigen deelname promoten zoals geen enkel virtueel tekenfilmfiguur je dat kon nadoen. Tot afgelopen vrijdag, toen doken niet enkel overal de Pokemons op, maar ook de Suikerrock wedstrijdjury.

Die boog zich over feiten, debatteerde ijsberend en soms hevig gesticulerend over de winnende inzendingen. Ze hebben ze net terug uit hun retraite gehaald, en ze hadden de volgende winnaars onder de arm, singer-songwriters en bands die de drie festivaldagen de Acoustic stage zullen bevolken en betoveren:

INE, Michael Asnot, Little Chris, Felíz, Facette, Yuri, King's Hope, Three Of A Kind, Bardman, The Orpheus, Bacon Fat, New Related, Anthe, Lorana, Suncourt Ramblers.

David Gilmour uitverkocht, Suikerrock (nog) niet!

Beide shows van David Gilmour op woensdag 28 juli en donderdag 29 juli, voorafgaand aan Suikerrock, zijn helemaal uitverkocht!

Voor Suikerrock zelf, voor de 3 festivaldagen, vrijdag, zaterdag en zondag zijn er nog een aantal tickets in diverse maten en gewichten beschikbaar. Maar wacht uiteraard niet te lang meer met de aanschaf ervan!

Alle info: www.suikerrock.be


› Gepubliceerd dinsdag 12 juli 2016 om 22:53 uur door Robrecht Van Goolen


› Meer berichten uit Festival

maandag 20 augustus 2018 om 13:58 uur

› Pukkelpop is er voor iedereen

zondag 19 augustus 2018 om 12:22 uur

› Pukkelpop 2019 loopt tot zondag 18 augustus

donderdag 16 augustus 2018 om 21:25 uur

› Tourist LeMC heeft nieuws!

donderdag 16 augustus 2018 om 11:30 uur

› Tim Burton op Pukkelpop


Sterrennieuws © 2008 - 2019
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook