Sterrennieuws
Festival | Vlaanderen

› Suikerrock organiseert DJ Stage

Ook dit jaar wordt de Veemarkt tijdens Suikerrock weer getransformeerd tot een gratis toegankelijke party zone. De Suikerrock DJ Stage staat garant voor drie dagen feest met enkele gerenommeerde dj's! Een indrukwekkende podiumconstructie en een knappe lichtshow maken het geheel compleet.

DJ Contest

Naast enkele vaste waarden wordt er ook aan nieuw dj-talent kansen geboden. Ben jij een getalenteerde dj? Kan jij een menigte in beweging krijgen? Denk je dat jij de geschikte man/vrouw bent om te knallen op de DJ Stage? Schrijf je dan als de bliksem in op de Suikerrock DJ Contest pagina en promoot jouw deelname.

Iedereen die een dj-set van een uur kan neerzetten in een dansbaar genre mag deelnemen. Stemmen op je favoriet doe je door zijn of haar track/mixtape te liken via de Suikerrock website, en kan tot vrijdag 15 juli 12u 's middags. Er zijn in totaal 10 dj-sets te verdelen over twee festivaldagen (zaterdag 30 juli en zondag 31 juli). Als je deelneemt moet je vrij zijn op beide dagen!

De 10 winnaars worden door een Suikerrock-jury gekozen uit de 20 populairste inschrijvingen, en worden bekend gemaakt op maandag 18 juli!


› Gepubliceerd zondag 24 april 2016 om 11:50 uur door Robrecht Van Goolen


› Meer berichten uit Festival

maandag 20 augustus 2018 om 13:58 uur

› Pukkelpop is er voor iedereen

zondag 19 augustus 2018 om 12:22 uur

› Pukkelpop 2019 loopt tot zondag 18 augustus

donderdag 16 augustus 2018 om 21:25 uur

› Tourist LeMC heeft nieuws!

donderdag 16 augustus 2018 om 11:30 uur

› Tim Burton op Pukkelpop


Sterrennieuws © 2008 - 2019
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook