Sterrennieuws
Theater | Vlaanderen

› Storm Op Zee van De Proefkonijnen vanaf 6 november in Fakkelteater

Vanaf 6 november zal de wereld er een klein beetje anders uitzien! Die dag zal de geschiedenisboeken ingaan als de avond waarop K3 volledig van gedaante verandert. En misschien komt er ook wel een kleine voetnoot in over de 10e productie van De Proefkonijnen die in première gaat.

Na publiekstrekker ‘De Koepoort 15’ en de gelauwerde voorstelling ‘Rooie Danny’, is het productiehuis over drie weken toe aan een klepper van formaat, met topcast Hans De Munter (Familie, Thuis, Wittekerke), Maxime De Winne (Thuis, Basta), Daphne Paelinck (Spring, Familie, De Elfenheuvel), Thomas Van Goethem (Ketnetband).

Storm op zee is een luchtige tragikomedie over Leo Storm die na jaren kok te zijn geweest op een vissersboot, z'n eigen restaurant opent. Zijn nieuwe leven jaagt de niet stressbestendige Leo enorm in het harnas. Maar zijn dochter Lin doet er alles aan om haar vader gelukkig te maken aan wal. Inclusief de hulp inroepen van driesterrenchef Giovanni Di Mari. Langzaam maar zeker wordt duidelijk dat Lin over lijken gaat voor het geluk van haar vader…

Typisch De Proefkonijnen: een feel good komedie en net wanneer je denkt: het kan niet meer gekker... Pats, boem! Zijn ze daar met een ontroerend verhaal zorgvuldig verstopt tussen de lijntjes. De deugnieten!

Bestel als de bliksem je tickets, want het loopt al serieus storm!

Tickets en info:

Storm op zee
6, 7, 8, 13, 14, 15, 19, 20, 21, 22 nov Cast: Hans De Munter, Maxime De Winne,
Om 20u30, zondag 15u Daphne Paelinck en Thomas Van Goethem

Fakkelteater (zwarte zaal)
Reyndersstraat 7, Antwerpen

Tickets via: www.deproefkonijnen.be of 070 246 036


› Gepubliceerd maandag 2 november 2015 om 12:44 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2018
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook