Sterrennieuws
Evenement | Vlaanderen

› Stan Van Samang viert oud naar nieuw op Scheldekaai in Antwerpen

2015 is hét jaar van Stan Van Samang, daar is iedereen het over eens. Wie een vallende ster ziet, mag een wens doen. Sinds Stan Van Samang ‘Een ster’ coverde in 'Liefde voor muziek' verandert alles wat hij aanraakt in goud of platina. Stan Van Samang heeft dus geen nood aan vallende sterren om zijn dromen werkelijkheid te zien worden. Stan eindigt dit onvergetelijke en fantastische jaar in schoonheid met een uniek en gratis concert op de Scheldekaai in Antwerpen op oudejaarsavond.

Het concert van Stan begint omstreeks 23u00, gevolgd omstreeks middernacht door het vuurwerk. Het optreden en het vuurwerk zijn morgenavond trouwens live te volgen op één vanaf 23u35.

STAN VAN SAMANG IN 'T GROOT

Ook 2016 ziet er opnieuw veelbelovend uit voor Stan Van Samang. Eerst concerteert Stan in de grootste theaters van het land en speelt hij op tal van festivals in de zomer. Maar het hoogtepunt van de 'Stan-mania’ komt er op zaterdag 26 november 2016 met zijn concert in het Sportpaleis: ‘Stan Van Samang - In ’t groot’. Het wordt een onvergetelijke avond boordevol hits van deze rasentertainer.

Teleticketservice.com of 070 345 345 (max. 0,30 EUR/min.)

Bekijk de foto's van Stan Van Samang - Live in de Lotto Arena Antwerpen in een Sterrennieuws-fotoreportage naast dit artikel!


› Gepubliceerd woensdag 30 december 2015 om 20:04 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2018
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook