Sterrennieuws
Evenement | Vlaanderen

› Stan Van Samang op 26 november 2016 in Sportpaleis Antwerpen

Dit weekend geeft Stan Van Samang de aftrap van zijn langverwachte Lotto Arena-concerten. Vijf avonden lang zal de populairste artiest van het moment voor maar liefst 30.000 fans optreden. Aan de vooravond van deze unieke concertreeks kondigt Stan Van Samang aan dat hij volgend jaar naar het Sportpaleis trekt: op zaterdag 26 november 2016 kan Vlaanderen naar 'Stan Van Samang - In ’t groot'.

Stan Van Samang: “We moeten daar eerlijk in zijn, een eigen concert in het Sportpaleis, dat is altijd al een droom van mij geweest. Het is werkelijk fantastisch dat ik deze kans krijg. Merci aan alle fans, ik geniet hiervan met volle teugen. Volgend jaar doen we het dus ‘in ’t groot’ en eigenlijk vanaf dit weekend ook al hé, want de Lotto Arena dat is nu niet bepaald een klein zaaltje.”

Henk Vermeulen, manager van Stan: “Ik ben enorm fier op het parcours van Stan. Hij is een bijzonder harde werker, een doorzetter en een uitzonderlijk talent. Dat zal hij straks nog maar eens bewijzen in de Lotto Arena. Na jaren te hebben opgetreden in kleinere zalen en CC’s, is Stan als artiest hier helemaal klaar voor. Gewapend met vijf uitverkochte Lotto Arena’s, een dubbel (en bijna triple) platina album en een resem nummer 1 hits, trekt Stan vol zelfvertrouwen naar het Sportpaleis."

Info en tickets

De ticketverkoop van 'Stan Van Samang - In ’t groot’ start op zaterdag 3 oktober 2015 om 9:00 uur via teleticketservice.com en 070/345.345.

De optredens in de Lotto Arena gaan door op zaterdag 3, zondag 4, vrijdag 9, zaterdag 10 en maandag 12 oktober 2015 en zijn helemaal uitverkocht.


› Gepubliceerd vrijdag 2 oktober 2015 om 10:25 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2018
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook