Sterrennieuws
Theater | Vlaanderen

› Stadsschouwburg Antwerpen doet u likkebaarden

In de Stadsschouwburg Antwerpen is er op zondagmiddag 31 augustus heel wat cultuur te beleven, met o.m. Jan Schepens (Evita), Kurt Defrancq (Ladies Night), Suske en Wiske (De Circusbaron), de weeskindjes uit Annie, An Nelissen (Gestript Gestroopt), Kathleen Vandenhoudt (Johnny Cash a tribute) en het 40-koppig koor Otche Nach (Amalgama). Bovendien maak je kans om een jaarabonnement ter waarde van 1000 euro te winnen.

Uiteraard is de Stadsschouwburg Antwerpen, zoals elk jaar, vertegenwoordigd op de cultuurmarkt met een stand op de Groenplaats. Net als andere jaren, kan je er de spiksplinternieuwe seizoensbrochure ophalen met een overzicht van de spetterende programmatie van 2008-2009.

Nieuw dit jaar is dat er ook in de Stadsschouwburg zelf van alles te beleven valt. Op het hernieuwde theaterplein kan iedereen zondag genieten van kinderanimaties, komen artiesten langs voor een babbel en handtekeningen, en zijn er previews uit tal van producties die dit jaar naar de Stadsschouwburg komen.

Producties in de kijker

Annie - de musical: De weesmeisjes en hoofdrolspeelster uit de musical Annie geven hun eerste publieke optreden. Acteur Steve Beirnaert geeft tekst en uitleg.
Ladies Night: Kurt Defrancq komt alles vertellen over zijn ervaringen tijdens de repetities van de hilarische komedie Ladies Night.
Johnny Cash - a tribute: Johnny Cash kon zelf niet komen, daarom brengt zangeres Kathleen Vandenhoudt een persoonlijk tribute aan deze man in black met drie onvergetelijke songs.
Evita - de musical: In Evita speelt Jan Schepens de rol van Che Guevara. Jan Schepens zelf vertelt er alles over.
An Nelissen: De grande dame van de Vlaamse comedy werkt twintig minuten lang op de lachspieren met een exclusief voorsmaakje uit haar show Gestript-Gestroopt.
Amalgama: Maar liefst 40 zangers uit het koor Otche Nach brengen drie nummers uit de grootse productie die hulde brengt aan Jean-Jacques Goldman en Jacques Brel.
Suske en Wiske: De Circusbaron - de musical: Ook de bonte familie van Suske en Wiske geeft een spetterend concert naar aanleiding van de première van hun grootse musical.

Win een theaterabonnement ter waarde van 1000 euro

Alsof dat alles nog niet genoeg is, valt er ook een bijzondere prijs te winnen: een jaarabonnement voor de Stadsschouwburg ter waarde van 1000 euro. De gelukkige kan een jaar lang gratis genieten van producties van o.m. De Vlaamse Opera, Het Koninklijk Ballet van Vlaanderen, Joop Van den Ende Theaterproducties, Geert Allaert Theaterproducties, Clouseau, het Sint-Petersburg Ballet, het Boris Eifman Ballet en de betoverende Matthew Bourne.

Dit seizoen pakt de Stadsschouwburg bovendien uit met een indrukwekkende dosis humor. Niemand minder dan Geert Hoste, André Van Duin, Els De Schepper, An Nelissen, Theo Maassen en De Lama??s doen iedereen schuddebuikend van hun stoel rollen.

Geïnteresseerd in deze prijs? Afspraak op zondag 31 augustus van 14.00u tot 17.30u. aan de ingang van de Stadsschouwburg Antwerpen, op het hernieuwde theaterplein, het enige plein op de cultuurmarkt waar het, dankzij de glazen luifel, gegarandeerd droog blijft.

De Stadsschouwburg Antwerpen brengt theater op het Theaterplein
31 augustus van 14.00u. tot 17.30u.
aan de ingang van de Stadsschouwburg,
Theaterplein 1, 2000 Antwerpen
Ticketprijs: gratis


› Gepubliceerd dinsdag 26 augustus 2008 om 13:19 uur door Robrecht Van Goolen


› Meer berichten uit Theater

zaterdag 18 mei 2019 om 15:30 uur

› Cathy De Wilder aan de slag bij Theatertainment

maandag 29 april 2019 om 17:02 uur

› Zware Jongens vanaf 24 mei 2019 in Fakkeltheater

vrijdag 19 april 2019 om 07:00 uur

› Laatste 2 voorstellingen van De Kolderbrigade


Sterrennieuws © 2008 - 2019
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook