Sterrennieuws
Evenement | Vlaanderen

› Mooi cijfer voor eerste editie Eclipss

Zaterdag 3 april ging de eerste editie door van Eclipss op het festivalterrein in de Bergenstraat in Minderhout. Door een grote wolkbreuk lag het festivalterrein er wat drassig bij, maar de organisatie had deze eerste editie professioneel aangepakt. In twee reusachtige tenten stond stevig muzikaal werk op de affiche en zat de sfeer er goed in.

Aan de Sunstage konden bezoekers genieten van Desperated Company, de stevige rock van Diablo BLVD. Ft. Alex Agnew en van de Ditch. De heren kwamen liedjes uit hun album ‘In This World’ spelen en brachten een uitgelaten sfeer tot stand. Het beloofde spetterend optreden van Paul Michiels mocht de verwachtingen inlossen. Zangeres Roxane kwam in première haar nieuwste tour voor 2010 voorstellen. Zij veranderde de aprilse grillen moeiteloos in tropische temperaturen.

Op de Moonstage stond het jonge DJ-geweld. Mickey House, DJ Ruben, Def Toys, Bass System, Fenix, Demoniak, Korsakoff en MC Tha Watcher kregen het jonge volkje moeiteloos aan het dansen.

Eclipss was aan zijn eerste editie toe, maar van kinderproblemen kunnen wij van de pers absoluut niet spreken. Ok de parking lag er wat drassig bij, maar dit festival is absoluut professioneel georganiseerd. Na een vlotte inkom kwam je op een binnenplein met houten vloer terecht waar het Rode Kruis, verschillende toiletten en foodstands stonden opgesteld. Van hieruit kon je moeiteloos naar de 2 overdekte tenten doorwandelen. Samen met een stevige affiche hebben de thuisblijvers zeker ongelijk gekregen! De organisatoren van Eclipss krijgen van Sterrennieuws dan ook een grote onderscheiding in het festivalcircuit.

Foto’s

Foto's van Eclipss in Minderhout op zaterdag 3 april 2010 kan u bekijken in het Sterrennieuws foto-album.


› Gepubliceerd dinsdag 6 april 2010 om 16:19 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2019
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook