Sterrennieuws
Evenement | Vlaanderen

› Tina Bride wordt de nieuwe Cécile Muller

Het regent missverkiezingen in ons kleine land als nooit voorheen. Met één uitzondering op de regel: “Miss Talent Belgium” is een combinatie van een talentenwedstrijd en een missverkiezing. Organisatie is in handen van Kim Poelmans in het verleden beter bekend als Tina Bride. Zij stond 5 jaar lang op verschillende podia in heel vlaanderen en kende haar doorbraak in 2001 met het nummer “Perfect Love.”

Kim Poelmans outte zich als lesbienne in 2005 en trouwde een jaar later met haar vriendin Barbara Wolters. Tina: “Ja, ik val op vrouwen maar ik ben niet van plan om de vrouwelijke Ignace Crombé te worden. Ik heb wel de ambitie om binnen 30 jaar dezelfde carrière achter de rug te hebben als Cécile Muller, haar uiterlijk, gestalte en karakter heb ik al mee, nu nog de rest te zien evenaren. Gezonde ambitie kan geen kwaad!”

We zijn op zoek naar meisjes tussen 18 en 28 jaar die er niet enkel goed uitzien maar ook beschikken over een bepaald talent. Zangeres, muzikante, danseres, maakt niet uit welk talent het is, als het maar “waw” is. Uiteraard gaan we een préselectie houden en die gaat door op 24 mei in zaal Lorka te Hasselt.

Inschrijven kan vanaf vandaag via hun website: www.misstalentbelgium.be.

Het prijzenpakket zal zeker de moeite lonen want nu staat al vast dat de winnares en haar 2 eredames alle 3 zullen rondrijden met een MINI Cooper en dit dankzij hoofdsponsor MINI Hasselt Store.

De persvoorstelling is voorzien voor in september en de grote finale gaat door op 11 november 2010.


› Gepubliceerd zondag 21 februari 2010 om 14:00 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2019
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook