Sterrennieuws
Televisie | Vlaanderen

› Rob Teuwen en Timo Descamps presenteren op VT4

Rob Teuwen en Timo Descamps zorgen voor Superheroes, Girlpower en de beste animatiefilms. Tijdens de kerstvakantie brengen ze élke week 36 uur tekenfilms op VT4.

Rob Teuwen en Timo Descamps worden de gloednieuwe gezichten van VT4 KIDS. Samen zullen ze de jongste kijkers dagelijks doorheen de beste animatiefilms van dit moment loodsen. Tijdens de kerstvakantie praten ze in totaal elke week op VT4 maar liefst 36 uur animatieseries aan elkaar.
Twee handen op een buik zijn ze. Een jarenlange vriendschap en erg gelijkaardige creatieve kronkels zorgden ervoor dat Rob en Timo elkaar steeds opnieuw tegenkwamen. Ze stonden samen op de planken in “Steracteur Sterartiest” en leenden hun stem aan tal van tekenfilmfiguurtjes. Ze spraken ook allebei stemmen in voor de Harry Potter films.

Rob kent iedereen als “Billie” uit FC De Kampioenen maar de jonge duizendpoot is daarnaast ook volop bezig met zijn band voor jonge rockers “De Planken”. Rob Teuwen: “Ik vind het ontzettend fijn dat ik met een van mijn beste vrienden in dit avontuur kan smijten. Bovendien is dit mijn eerste presenteerervaring. Dat dat voor een grote bende toffe KIDS is, gaf voor mij de doorslag. Ik heb er ontzettend veel zin in.”

Timo kent iedereen als Dolf Wega uit de musical “Kruistocht in Spijkerbroek”. Het jonge musicaltalent heeft de voorbije jaren vooral in Nederland doorgebracht. Timo Descamps: “Het is ontzettend fijn dat ik weer intensief iets voor Vlaamse kids kan doen. Ik ben opgegroeid met VT4. Ik was 9 toen de zender begon. Heel mijn vriendenkring is er mee groot geworden. Ik heb er dan ook veel zin in!”

Voor de kids zijn ze vanaf nu vooral “die van VT4 KIDS”. In hun eigen, leuke, stoere, grappige stijl loodsen ze de kijker vanaf 21 december dagelijks door het coole aanbod van VT4KIDS, in totaal zullen ze tijdens de kerstvakantie elke week liefst 36 uur tekenfilms aan elkaar praten.

VT4 is al jaren een vaste waarde bij de jongste televisiekijkers. Het was VT4 die regelrechte hits als Pokémon en Winx Club naar Vlaanderen bracht. Ondanks grote concurrentie en nieuwe spelers op de markt, blijft de kinderprogrammatie van VT4 flink scoren bij de Vlaamse kids van 4 tot 14 jaar.


› Gepubliceerd maandag 28 december 2009 om 07:00 uur door Robrecht Van Goolen


› Meer berichten uit Televisie

vrijdag 16 augustus 2019 om 10:10 uur

› 50 jaar Woodstock door de ogen van de festivalgangers

donderdag 15 augustus 2019 om 08:00 uur

› Jeroen Meus deelt exclusieve beelden van zijn nieuwe keuken

woensdag 14 augustus 2019 om 13:00 uur

› 6 nieuwe rechters in nieuw seizoen De Rechtbank

dinsdag 13 augustus 2019 om 11:00 uur

› Eén presenteert nieuw seizoen


Sterrennieuws © 2008 - 2019
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook