Sterrennieuws
Televisie | Vlaanderen

› Niels Destadsbader zingt nieuwe Familie-generiek

De aandachtige voorbijganger kon het vorige week al opmerken in het Antwerpse straatbeeld: een deel van de Familie-cast verzamelde er voor de opnames van een splinternieuwe generiek. Die nieuwe beginsong wordt ingezongen door Niels Destadsbader, die het nummer ook samen met Miguel Wiels schreef. Het resultaat is een catchy, Nederlandstalige song die heel snel in de hoofden van de Familie-kijkers zal blijven hangen. Voor Niels zelf was het alvast een bijzondere ervaring om meer dan 10 jaar na zijn acteerdebuut in Familie opnieuw zijn stempel op de reeks te drukken.

“Weinigen zullen dat nog weten, maar in 2008 maakte ik zélf deel uit van de bekendste ‘Familie’ van Vlaanderen”, vertelt Niels Destadsbader trots. “Ik speelde toen Pim. Mijn eerste grote vuurdoop op tv was dat. Nu, 11 jaar later, ben ik dus een beetje terug. Niet meer te zien, maar wel elke dag te horen. Mijn oma kijkt áltijd, zij gaat hier sowieso mee uitpakken bij haar vriendinnen in het rusthuis (lacht).”

“Zo’n 800.000 mensen zullen elke dag van de week ons liedje horen passeren wanneer Familie begint. Da’s toch iets om fier op te zijn?”, vult Miguel Wiels aan. “Of ik elk dag ga meezingen? Dat laat ik liever aan Niels over, anders krijg ik problemen met míjn familie in Beervelde.”

Bij een nieuwe generieksong horen natuurlijk ook nieuwe beelden. Die richten opnieuw alle aandacht op de acteurs en hun personages. “Met cinematografische close-ups en een nieuwe straffe song van Niels Destadsbader en Miguel Wiels is deze generiek weer helemaal up to date”, aldus creative producer Wim Feyaerts. “De personages worden voorgesteld in hun alledaagse omgeving en kijken plots in de lens. Zo trekken ze de kijker mee in het verhaal en connecteren ze met het publiek.” Hoe de generiek er precies zal uitzien blijft nog even een goed bewaard geheim. De nieuwe intro is meteen na de herfstvakantie, vanaf maandag 4 november, voor het eerst in Familie te zien.


› Gepubliceerd woensdag 2 oktober 2019 om 09:08 uur door Robrecht Van Goolen


› Meer berichten uit Televisie

zondag 13 oktober 2019 om 07:00 uur

› Valt De Luchtpolitie zonder brandstof?

zaterdag 12 oktober 2019 om 18:00 uur

› Siska Schoeters ontvangt zes priesters in Durf te vragen

woensdag 9 oktober 2019 om 21:00 uur

› Leen Dendievel neemt afscheid van Thuis

zondag 22 september 2019 om 13:41 uur

› Wie wordt Ketnet-wrapper? Ontdek de vijf kandidaten


Sterrennieuws © 2008 - 2019
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook