Sterrennieuws
Televisie | Vlaanderen

› Huizenjagers vanaf 2 september terug op VIER

Deze week trekt Huizenjagers naar ’t Stad. De drie makelaars van de week zijn Arthur, Ria en Murat. Zij gaan op zoek naar woningen in Antwerpen én doen een worp naar de Huizenjagerstrofee. De kandidaat-kopers hebben weer bijzondere wensen voor de makelaars, waaronder een plek om bier te brouwen en een YouTube-room. De week wordt ingezet door niemand minder dan Maxime Biset, profvoetballer bij K.V.C. Westerlo.

Meet the Huizenjagers

Arthur, de eerste huizenjager van deze week is 27 en barst van het enthousiasme. Hij is een gedreven, vlotte kerel en bovendien een Antwerpenaar in hart en nieren. Arthur was uitbater van een koffiebar, maar besloot zich om te scholen tot makelaar. Hij zit bomvol mensenkennis en gebruikt deze maar al te graag tijdens het werk.

De 57-jarige Ria is geen katje om zonder handschoenen aan te pakken. Gewapend met maar liefst 15 jaar ervaring en rode lippenstift gaat de goedlachse Ria geen enkele uitdaging uit de weg. Haar uitstraling en voorkomen zijn heel belangrijk voor haar. Ze gaat door het leven met een streng-maar-rechtvaardige aanpak en een passie voor de immowereld.

Als laatste, maar zeker niet de minste Huizenjager van de week is er Murat. Murat is 42 en staat aan het hoofd van een klein familiekantoor. Hij verkocht zijn eerste huis al toen hij achttien jaar oud was. Ondertussen heeft Murat de halve wereld gezien. Op zijn 25ste besloot hij met zijn passie voor huizen de volgende stap te zetten en zich te settelen als makelaar. Met zijn vlotte persoonlijkheid, iconische quotes en gedrevenheid moet en zal hij de trofee mee naar huis nemen.

Stevige aftrap

Op de maandag 2 september wordt de aftrap gegeven door niemand minder dan profvoetballer Maxime Biset. Samen met zijn vrouw Leonie gaat hij op zoek naar een huis in het centrum van Antwerpen. Het koppel wil een herenhuis met karakter, waar ze samen met hun kids kunnen vertoeven. Veel licht en hoge plafonds zijn ook een must, zeker sinds Maxime bijna twee meter lang is.

Op dinsdag 3 september maken we kennis met Fabienne en Robbie. Het koppel leerden elkaar kennen in de gevangenis, als verplegers weliswaar. Momenteel wonen ze samen in Merksem met hun twee kinderen en hondje. Fabienne en Robbie willen groter gaan wonen met het oog op verdere gezinsuitbreiding. Daarnaast heeft het duo nog één speciale wens: Robbie is hobbybrouwer en wil graag een ruimte met bar waar hij zijn bier kan brouwen en proeven. Fabienne verkiest een aparte ruimte, omdat het brouwproces soms een geurtje met zich meebrengt ...

Op woensdag 4 september gaan Orfee en Nathalie op zoek naar een out of the box pand, waar ze zich samen met dochtertje Rafaelle kunnen settelen. Hun huidige woning wordt wat krap, ze willen dan ook een nieuwe thuis met een leuke tuin waar de energieke Rafaelle zich helemaal kan uitleven. De huizenjagers zullen hier hun creativiteit mogen bovenhalen: het koppel is namelijk op zoek naar een originele "out-of-the-box" woning.

Julie en Sako sluiten de week af op donderdag 5 september. Julie is influencer en samen met haar vriend Sako wil ze een trendy appartement in het centrum van Antwerpen. Een echte must is een YouTube-room, waar Julie genoeg ruimte en mogelijkheden heeft om haar carrière als influencer en schoonheidsspecialiste een boost te geven.

En dan zijn er nog de vragen die ons elke week in spanning houden: Is er een bod en wie neemt de trofee mee naar huis?

Huizenjagers, van maandag tot donderdag om 19u40 op VIER


› Gepubliceerd zondag 1 september 2019 om 11:27 uur door Robrecht Van Goolen


› Meer berichten uit Televisie

zondag 13 oktober 2019 om 07:00 uur

› Valt De Luchtpolitie zonder brandstof?

zaterdag 12 oktober 2019 om 18:00 uur

› Siska Schoeters ontvangt zes priesters in Durf te vragen

woensdag 9 oktober 2019 om 21:00 uur

› Leen Dendievel neemt afscheid van Thuis

woensdag 2 oktober 2019 om 09:08 uur

› Niels Destadsbader zingt nieuwe Familie-generiek


Sterrennieuws © 2008 - 2019
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook