Sterrennieuws
Evenement | Vlaanderen

› Extra theatervoorstellinge​n voor populaire Nick Jr.-serie PAW Patrol Live!

Het is grote vakantie, niet alleen voor de schoolgaande jeugd, maar ook voor de allerkleinsten die samen met hun ouders en grootouders enorm uitkijken naar PAW Patrol Live! “De Grote Race”. De internationale theatershow, afgeleid van het populaire Nick Jr.-programma, gooit hoge ogen bij het jonge volkje dat zich geweldig amuseert tijdens “De Grote Race”.

Dit weekend vond de première plaats in Rotterdam en na afloop waren de bezoekers unaniem lovend: “We hebben ons geweldig geamuseerd. Dit is echt een leuk uitje voor het ganse gezin, want niet alleen de kleinsten vinden het tof, wij vonden het heerlijk”, klonk het bij een aantal bezoekers enthousiast. Op 20 augustus kan je naar PAW Patrol Live! “De Grote Race” gaan kijken in het Hasseltse Ethias Theater. Op 22 augustus speelt de show in het Oostendse Kursaal. Op 24 en 25 augustus is Capitole Gent aan de beurt en de laatste voorstellingen kan je op 30 en 31 augustus, en nu ook op 1 september, meepakken in de Antwerpse Stadsschouwburg. “Omdat de vraag naar tickets zo groot is, hebben we in overleg met de productie besloten om extra voorstellingen toe te voegen aan de agenda, alleen raden we iedereen aan om niet te lang te wachten als je nog kaartjes wil bestellen voor dé theatersensatie van de zomer”, klinkt het bij Deep Bridge, dat samen met Van Hoorne Entertainment deze productie naar Vlaanderen haalt.

Het verhaal van PAW Patrol Live! “De Grote Race” begint op de dag dat “De Grote Race” is aangebroken in de Avonturenbaai. Het wordt een spannende strijd tussen burgemeester Goodway en Humdinger. Terwijl de sluwe Humdinger klaar staat om te starten, blijkt Goodway plotseling spoorloos verdwenen te zijn. Ryder roept de hulp in van zijn PAW Patrol-vriendjes Marshall, Chase, Skye, Rubble, Rocky, Zuma en Everest, maar kunnen de zeven pups burgemeester Goodway nog tijdig vinden?

Educatief-ontspannend

Geen klus te groot, geen pup te klein, want deze unieke voorstelling zit boordevol avontuurlijke actie, energieke liedjes en hilarische humor, geschikt voor het ganse gezin, inclusief opa en oma. Met deze voorstelling leren we de allerkleinsten kennismaken met het live-theater. Net als in de tv-serie, heeft de theatervoorstelling een educatief karakter, want belangrijke sociale vaardigheden, zoals samenwerken en problemen oplossen, komen aan bod door het teamwerk en de unieke vaardigheden van de zeven pups. Na de show kunnen de kleine theaterbezoekers op de foto gaan met enkele PAW Patrol-helden en zo hebben ze meteen een blijvende herinnering.

Tickets voor PAW Patrol Live! “De Grote Race” in Hasselt, Oostende, Gent en Antwerpen, kan je bestellen op www.pawpatrol-live.be.


› Gepubliceerd zaterdag 3 augustus 2019 om 13:08 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2019
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook