Sterrennieuws
Theater | Vlaanderen

› Leven Over Leven van 't Groen Gras wordt hernomen

't Groen Gras brengt in 2019 een herneming van hun eerste muziektheaterproductie Leven Over Leven. Regisseur David Verbeeck brengt een herkenbaar verhaal op de planken. Je kan het theaterstuk gaan bekijken op 16 of 17 februari in Theater LeftBANQ op de Antwerpse Linkeroever. Auteur Reuben De Boel speelt zelf mee in het stuk aan de zijde van Jeroen Logghe.

Koppels hebben het vandaag niet gemakkelijk, ook homokoppels niet. Wanneer een relatie tussen 2 jongemannen be�indigd wordt, krijg je een flashback van hun woelige relatie te zien. Wat mooi begon, gaat over in een wat koele relatie waar de twee onvoldoende tijd voor elkaar kunnen vrijmaken. Of is het een psychische aandoening die de relatie verstoort?

In een eenvoudig decor ontwikkelt zich het verhaal. Als je gaat kijken, let dan vooral ook op hoe alles op de sc�ne gezet wordt. De twee acteurs worden begeleid door pianist Adi Mehic die ervoor zorgt dat er ook nog eens een prachtige song wordt opgevoerd. Reuben De Boel, die de rol van de man speelt met een psychische beperking, schreef hiervoor het nummer en brengt het nummer met heel veel kracht en emotie. Hij is dan ook de perfecte acteur om samen met Jeroen Logghe op het podium te zetten. Het duo is perfect op elkaar ingespeeld.

Wat ons betreft is Leven over Leven (LOL) de must-see-productie voor 2019!

Een moeilijke ziekte gesitueerd binnen een erg menselijk liefdesverhaal en bovendien prachtig gebracht, daarvoor kan je niet anders dan kaartjes kopen.

Info en tickets:

16 februari (om 20u00) en 17 februari (om 15u00) 2019 in theater LeftBANQ (Linkeroever - Antwerpen)

Info en tickets: 0473/50.97.75 of www.tgroengras.be


› Gepubliceerd dinsdag 1 januari 2019 om 15:30 uur door Robrecht Van Goolen


› Meer berichten uit Theater

zaterdag 18 mei 2019 om 15:30 uur

› Cathy De Wilder aan de slag bij Theatertainment

maandag 29 april 2019 om 17:02 uur

› Zware Jongens vanaf 24 mei 2019 in Fakkeltheater

vrijdag 19 april 2019 om 07:00 uur

› Laatste 2 voorstellingen van De Kolderbrigade


Sterrennieuws © 2008 - 2019
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook