Sterrennieuws
Muziek | Vlaanderen

› Volg Coely op en naast het podium

Gisteren was een fantastische avond, Coely had de eer om dag 0 van Pukkelpop af te sluiten voor een volle dancehall tent en deed dat in stijl. Gekleed in een oversized blazer en bijhorend bob-kapsel, kwam ze het podium in volle extase opgelopen. Wie nog dacht aan stilstaan was er aan voor de moeite, de band speelde een überstrakke set met de perfecte spanningsboog naar verschillende hoogtepunten. Voeg daar nog guest appearances van Yann Gaudeuille en DVTCH NORRIS aan toe en de tent stond op zijn kop! “Don’t Care” klonk nog nooit zo luid.

Niets dan positiefs dus, én als kers op de taart komt Coely nu met een nieuwe video reeks naar buiten, waar ze haar fans meer inkijk achter de schermen wil geven. De hele zomer lang werd Coely door een cameraploeg gevolgd op & naast de stage, alsook onderweg op tour en zelfs tijdens repetities en bij haar thuis. De eerste episode staat nu online en kan je hieronder bekijken. Deze gaat exclusief over de aanloop en verloop van haar fantastische optreden gisteren op Pukkelpop!› Gepubliceerd donderdag 16 augustus 2018 om 17:10 uur door Robrecht Van Goolen


› Meer berichten uit Muziek

vrijdag 19 april 2019 om 13:46 uur

› Nieuw release voor Warhola: Look At Me

vrijdag 19 april 2019 om 13:44 uur

› Nieuwe single voor Portland: Expectations

donderdag 18 april 2019 om 19:00 uur

› Nieuwe zomersingle voor Jo Vally: Wij Leven Nu

vrijdag 12 april 2019 om 00:00 uur

› Ebe Mogyoros lanceert eerste single Alles Min Eén

donderdag 11 april 2019 om 17:00 uur

› Gloednieuwe single voor Micha Marah: Turks Fruit


Sterrennieuws © 2008 - 2019
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook