Sterrennieuws
Festival | Vlaanderen

› Suikerrock 2018: is vrijdag ook jouw favoriete dag?

Vrijdag, yes it is! Thank god it’s Friday! Nog exact 2 weken en dan openen de festivalorganisatoren de deuren voor de 32ste editie van Suikerrock. Schrijf het op: vrijdag 27 juli wordt een onwaarschijnlijk dansbare openingsdag van ’s lands zoetste stadsfestival.

Met rappers Jebroer, Lil’ Kleine en Kraantje Pappie staat zowat de volledige top van dé hedendaagse Nederlandse hiphop scene op het podium. De ideale combinatie om het vuur aan de lont te steken en de Tiense Grote Markt op te warmen voor de Amerikaanse hitmachine Pitbull. Met meer dan 6 miljoen verkochte albums en 70 miljoen singles is hij één van dé artiesten uit de recente popmuziek. Afsluiten doen we vrijdag met de Belgische grootmeester Felix De Laet a.k.a. Lost Frequencies. Vorig jaar was hij outstanding tijdens Suikerrock. Dit jaar doet hij er nog en serieuze schep bovenop en brengt hij zijn live band mee. Dat het maar snel vrijdag 27 juli is! Tickets zijn er nog, dus haast je naar de Suikerrock ticketshop of Ticketmaster. Combi-tickets, Dagtickets en Kids tickets voor alle dagen zijn beschikbaar via de Suikerrock ticketshop en Ticketmaster. Klik op de afbeeldingen hieronder om naar de respectievelijke pagina's te gaan. Vergeet niet om meteen ook drank & food jetons aan te schaffen.

Family tickets zijn uitsluitend beschikbaar voor zondag 29 juli en alleen via de website van de Gezinsbond.

VIP-tickets zijn te koop via de Suikerrock VIP ticketshop. Hou er rekening mee dat VIP-tickets voor zaterdag reeds uitverkocht zijn. Meer informatie over VIP-tickets is terug te vinden op de website: www.suikerrock.be


› Gepubliceerd vrijdag 13 juli 2018 om 17:31 uur door Robrecht Van Goolen


› Meer berichten uit Festival

vrijdag 16 augustus 2019 om 19:00 uur

› Pukkelpop is uitverkocht

vrijdag 16 augustus 2019 om 16:00 uur

› Halte 1813 op Pukkelpop: voor de babbel van je leven

vrijdag 16 augustus 2019 om 10:00 uur

› Pukkelpop kiest voor Limburgs design

donderdag 15 augustus 2019 om 13:22 uur

› Brussels Summer Festival succesvol gestart


Sterrennieuws © 2008 - 2019
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook