Sterrennieuws
Evenement | Vlaanderen

› Luc Appermont en Bart Kaëll gaan samen het theater in

Het schoonste showbizzkoppel van Vlaanderen slaat nu ook de handen in elkaar op professioneel vlak. In alle stilte zijn de twee heren al even bezig aan dit nieuwe project, maar nu is het wereldkundig: Luc Appermont en Bart Kaëll trekken voor het eerst samen naar de theaters.

Het was de bedoeling dat het nog even 'geheim' bleef, maar Bart kon zijn enthousisame niet langer bedwinggen en verklapte hij dit leuke plan. Het project staat nog volop in de steigers, maar één ding staat vast: Luc zal vooral praten, Bart zal vooral zingen. "Gelukkig!", grapte Appermont tijdens het gesprek.

Los van dit project wordt 2017 sowieso een belangrijk jaar voor Bart Kaëll. Naast de vele optredens is er de release van het langverwachte nieuwe album met de hits 'Zeg Hallo', 'Het is feest!' en 'C'est si bon', waarmee Bart het afgelopen zomer nog tot topfavoriet schopte bij Radio 2 Zomerhit 2016.


› Gepubliceerd dinsdag 11 oktober 2016 om 23:29 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2019
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook