Sterrennieuws
Theater | Vlaanderen

› Janine Bischops en Frank Van Erum touren rond met Het Laatste Woord door Vlaanderen

Bischops en Frank Van Erum touren door het Vlaamse land. Een ultieme kans voor de fans van topactrice Janine Bischops. Twee theaterbeesten samen op het podium die alle registers opentrekken. In Het Laatste Woord, onder toezicht van vakkundig regisseur Peter Perceval, brengt ze herkenbare situaties voor jong en oud op de theaterplanken. Dat doet ze vooral met verve en veel toegankelijke humor. Acteur Frank Van Erum zal Janine bijstaan in het vertolken van "de vele gezichten van..." in treffend leuke sketches.

Janine Bischops combineert op verfrissende wijze in Het Laatste Woord sketches met conference-momenten, monologen en stand-up acts. Janine en Frank laten zien dat melancholie en humor wel héél dicht bij elkaar kunnen liggen, en tonen ook de vele gezichten die die melancholie en humor kunnen aannemen. Janine getuigt: "Het is heerlijk om te spelen met bevlogen acteur Frank Van Erum. Het theater is altijd al mijn eerste en meest geliefde biotoop geweest. Sommige schrijnende, tenenkrullende of confronterende onderwerpen kunnen door toevoeging van humor verscheidene generaties ontroeren en samen brengen. Dat is de heerlijke uitdaging van Het Laatste Woord."

Info en tickets

Janine en Frank rond door het Vlaamse land tot en met 18 december. Alle info op www.janinebischops.be

Het Laatste Woord is een productie van Theater Elckerlyc.
Idee en scenario: Jacqueline Compernolle
Regie en bewerking: Peter Perceval
Met: Janine Bischops en Frank Van Erum


› Gepubliceerd maandag 12 september 2016 om 10:44 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2019
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook