Sterrennieuws
Muziek | Vlaanderen

› Chris van Lin heeft eerste single

Chris van Lin aanbidt Marie-Jeanne. Ja u leest het goed. Chris van Lin oftewel radio-presentator Chris Geerts heeft zijn droom waargemaakt. Hij heeft zijn eerste single opgenomen.

Zijn muzikale droom werd onlangs werkelijkheid toen de Nederlandse ”hit-maker” en zanger John Coenen, gekend van de vrolijke hits van het duo Taai Taai, Chris een originele meezinger aanbood. Een ware Ode aan Marie-Jeanne, de sterke vrouw achter een bekend Vlaams zakenman.

John leerde via het Vlaamse succesprogramma ”The Sky is the Limit” het Oost-Vlaamse zakenkoppel kennen en maakte een volledig nieuw lied voor zijn radiovriend Chris Geerts uit Belgisch Limburg.

Zowel de tekst als de muziek zijn van de hand van John Coenen. Het nummer werd met de grootste zorg in de ”Long Shadow Muziekstudio” in Geulle (NL) ingeblikt.

Chris kreeg ruggensteun van het populaire Limburgse zangduo ”De Divy’s”, die de afgelopen twee jaar, tijdens Carnavalissima, uitgeroepen werden tot de makers van het beste Carnavalslied van Belgisch Limburg.

Bij het zoeken naar een artiestennaam moest Chris niet lang nadenken. Als programmamaker van BOO 105.1 Bilzen en als voormalig Stadsprins van de stad Bilzen, kan hij zijn afkomstig niet verbergen. Chris woont in de Bilzerse deelgemeente Martenslinde, kortweg ”Lin”. Daarom zal Chris als zanger door het leven gaan als ”Chris van Lin.”


› Gepubliceerd maandag 12 september 2016 om 10:25 uur door Robrecht Van Goolen


› Meer berichten uit Muziek

vrijdag 16 augustus 2019 om 13:00 uur

› Nieuwe single voor Eefje de Visser: Lange Vinnen

vrijdag 16 augustus 2019 om 10:00 uur

› Blackwave. lanceert nieuwe single Up There

woensdag 14 augustus 2019 om 18:00 uur

› David Vandyck scoort in Nederland

woensdag 14 augustus 2019 om 12:00 uur

› Nieuwe single voor Wim Leys: Dan Toch Liever Vrij


Sterrennieuws © 2008 - 2019
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook