Sterrennieuws
Televisie | Vlaanderen

› FC Porto en AS Roma na 35 jaar terug tegenover elkaar

Deze week staan er twee wedstrijden in de Play-Offs van de Champions League op het programma. Vanavond, dinsdag 16 augustus 2016, wordt het een duel tussen Steaua Boekarest en Manchester City in de Arena Națională in Boekarest. Morgen, woensdag 17 augustus 2016, staan FC Porto, met nieuwe coach Nuno Espírito Santo, en AS Roma tegenover elkaar in het Estádio do Dragão in Porto.

Het is de eerste keer sinds 1981 dat beide clubs terug tegenover elkaar staan. FC Porto was toen de betere ploeg. Naast Rode Duivel Radja Nainggolan staat er nog een Rode Duivel aan de aftrap. Thomas Vermaelen mag meteen aanzetten bij zijn nieuwe club AS Roma en heeft alle vertrouwen in een goede uitslag. In het kamp van FC Porto is Bruno Martins Indi dan weer niet opgenomen in het elftal voor de Champions League. Volgende week spelen FC Porto en AS Roma in de terugwedstrijd voor een plaats in de groepsfase.

Het wedstrijdcommentaar is van Dirk Deferme en Marc Degryse. Tom Coninx krijgt in de studio het gezelschap van analisten Patrick Vervoort en Jan Boskamp. Ook de samenvatting van de wedstrijd tussen Villarreal en AS Monaco zal te zien zijn bij 2BE. Floris Geerts zorgt voor het wedstrijdcommentaar.

CHAMPIONS LEAGUE: PLAY-OFF 1

FC PORTO - AS ROMA
WOENSDAG 17 AUGUSTUS
LIVE BIJ 2BE VANAF 20.20


› Gepubliceerd dinsdag 16 augustus 2016 om 17:16 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2019
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook