Sterrennieuws
Radio | Vlaanderen

› Qmusic-luisteraars werpen massaal papieren vliegtuigjes

Op het strand van Oostende heeft radiozender Qmusic de ‘De Grote Papieren Vliegtuigjesrace’ georganiseerd. De actie is een onderdeel van de Q-strandspelen, waarbij luisteraars het elke dag in verschillende zomerse disciplines kunnen opnemen tegen een bekende Vlaming. Radiozender Qmusic organiseert deze strandspelen aan het Q-Beach House in Oostende, naar aanleiding van de Olympische Spelen in Rio.

Luisteraars nemen het op tegen Vincent Banić

Voor de gelegenheid liet Flyer.be een inspirerende folder maken met een aantal voorbeelden van papieren vliegtuigjes. Om direct aan de slag te gaan, bracht de CEO Ahmed Hilami ook een stapel papier mee afkomstig van snijafval. Onder de deskundige begeleiding van Qmusic-dj Wim Oosterlinck nam een team luisteraars het vervolgens op tegen acteur en model Vincent Banić. Zij probeerden hun papieren vliegtuigjes allemaal zo ver mogelijk te laten vliegen. In een spannende finale won Vincent Banić het uiteindelijk van de laatst overgebleven luisteraar.

Miss België-kandidates flyeren

Maar ook wie zich niet had ingeschreven voor de officiële competitie, kreeg de kans om een eigen papieren vliegtuigje te vouwen en een worp te wagen. Want een twintigtal Miss België-kandidates waren speciaal naar Oostende afgezakt om de folders en het proefpapier uit te delen aan iedereen op het terras van het Q-Beach House.


› Gepubliceerd dinsdag 16 augustus 2016 om 09:37 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2019
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook