Sterrennieuws
Media | Vlaanderen

› Bol & Smik en Amika op Wanagogo

Goed nieuws voor de Wanagogo-fans: vanaf maandag zal Bol & Smik, het resultaat van een samenwerking tussen Studio 100 & BBC, voor het eerst te zien zijn in Wanagogo. De poppenreeks vertelt het verhaal van 2 boezemvrienden. Bol & Smik zijn vrienden voor het leven, ondanks - of net dankzij - het feit dat ze zeer verschillend zijn.

Bol is voorzichtig, heel groot, bedachtzaam, eerlijk & attent. Smik is heel klein, snel, uitbundig, luid & dramatisch. De 2 vrienden kijken elk vanuit hun eigen perspectief naar het leven.

Bol & Smik is het resultaat van een samenwerking tussen Studio 100 & BBC. De samenwerkende partijen bij deze productie zijn Kindle Entertainment, 3J’s Entertainment (een poppenstudio in Canada), Studio 100 & BBC. Eindredacteur van de scenario’s is Kathy Waugh, winnares van reeds 3 Emmy Awards.

De serie werd onder de naam ‘Big & Small’ al met succes op BBC (Cbeebies) uitgezonden, en op tal van andere zenders. ‘Big & Small’ werd aan meer dan 30 landen verkocht, waaronder Duitsland, Rusland, Canada, Zwitserland, Oostenrijk, Spanje, Portugal & Frankrijk.

En vanaf nu kunnen ook alle Wanagogo-abonnees genieten van deze leuke reeks, waar, wanneer en zo vaak ze maar willen!
En er is meer, vanaf 15 augustus zal de succesvolle reeks Amika voor het eerst te zien zijn in Wanagogo. Het verhaal van Amika begint bij Merel De Ridder. Merel is een nogal verlegen meisje dat gek is op paarden, en als ze een advertentie ziet voor een baantje op de manege, waagt ze haar kans.

En met succes, want Merel wordt het nieuwe stalhulpje op manege “De Paardenhoeve”. Haar vader is echter niet op de hoogte van dit nieuwe bijbaantje...

En de pret houdt niet op bij Wanagogo: vanaf half augustus kan je ook genieten van een gloednieuwe show "Bumba en het magische wonderboek" van het vrolijke clowntje Bumba & zijn vriendjes!

En naast het bekijken van al deze nieuwigheden in Wanagogo kan je vanaf nu ook je geheugen trainen met het nieuwe spel "Samson GENIE"! Een leuke manier om de terugkeer naar school voor te bereiden.

Haast je dus snel naar wanagogo.com voor meer info over uren speel, lees & kijkplezier met Wanagogo!

Wanagogo

Wanagogo is het digitale platform van Studio 100 waar kinderen tussen 0-12 jaar uren aan Studio 100-content terugvinden. Via een abonnementsformule krijg je ongelimiteerde toegang tot een uitgebreid aanbod van series, musicals, films, specials, muziek, boeken en spelletjes van alle Studio 100 helden. Omdat kinderen alles willen bekijken waar en wanneer ze willen, is Wanagogo zowel op decoder als via de app beschikbaar in het Nederlands en het Frans. Kinderen kunnen downloaden wat ze willen. Speel, kijk & lees met of zonder internetverbinding. Wanagogo is volledig reclamevrij en heeft geen in app aankopen. Met één abonnement krijg je volledige toegang tot Wanagogo voor 4 users. De app is beschikbaar op iOS en Android. Spelen je kinderen liever op een computer, dan is er ook nog de browser versie.


› Gepubliceerd vrijdag 12 augustus 2016 om 10:10 uur door Robrecht Van Goolen


› Meer berichten uit Media

zondag 31 maart 2019 om 20:50 uur

› BREAKING: Gert en James stappen in de politiek

donderdag 9 augustus 2018 om 16:00 uur

› Royal Promotions vanaf nu ook in België

vrijdag 1 december 2017 om 09:35 uur

› Oscar And The Wolf grote favoriet voor de MIA's 2017

zaterdag 12 augustus 2017 om 00:00 uur

› Belg heeft rollenspel voor succesvolle film Iron Sky


Sterrennieuws © 2008 - 2019
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook