Sterrennieuws
Televisie | Vlaanderen

› FOX: GameJunks doet het met de legendarische Trampoline Girls

Na een eerste zeer geslaagd seizoen GameJunks op FOX, zijn Niko Van Driessche en Frank Molnar dit najaar terug voor ronde 2. Wat je mag verwachten? Spraakmakende repo’s over games die ze voorstellen aan kijkers, surfers en … facebookvrienden.

Kijken


Ze schakelen dan ook een versnelling hoger met … de lancering van gamejunks.be en een wekelijkse zeer toegankelijke Facebook - live uitzending. Actie, reactie wordt de rode draad. Ze blijven ook het gaming gebeuren samenbundelen in een zeer toegankelijke ‘Sexy’ JunkWrap met gemiddeld 30.000 kijkers online.

En om dit te vieren hebben ze een ‘ludieke' zomerse 'online' teaser spot gemaakt die tot de verbeelding spreekt en die je hierboven op Sterrennieuws kan bekijken. Na 10 jaar laten we iedereen nog eens genieten van de trampoline girls.

Premiere van GameJunks op 7 september om 8.45 Première, Vrijdag 20.00, Zaterdag 09.55, Zondag 12.50 op FOX, kanaal 13 bij Telenet.


› Gepubliceerd donderdag 11 augustus 2016 om 13:51 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2019
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook