Sterrennieuws
Evenement | Vlaanderen

› King Crimson ook op 2 november 2016 in Stadsschouwburg Antwerpen

Een succesvolle ticketverkoop in ons land maakt dat de rockers van King Crimson een tweede Belgische passage aan hun tourschema toevoegen! De iconische Britse groep staat niet enkel op 3 november, maar nu ook op 2 november op de planken van de Antwerpse Stadsschouwburg. Iets om naar uit te kijken, want het respectabele Rolling Stone verwees naar hun tournee uit 2014 als “one of the best bands on the road”.

Ontstaan in 1969 in de kelder van het Londense Fulham Palace Café en intussen dertien studioalbums en acht reïncarnaties op het palmares! King Crimson bestaat op dit moment uit Gavin Harrison (drums), Jeremy Stacey (drums), Pat Mastelotto (drums), Tony Levin (bass en zang), Mel Collins (sax en fluit), Jakko Jakszyk (gitaar en zang) en natuurlijk Robert Fripp (gitaar). Volgens Hollywood Reporter is deze bezetting niet alleen de meest uitgebreide, maar mogelijks ook de allerbeste tot hier toe!

Tickets voor beide concerten in de Stadsschouwburg zijn nu beschikbaar.

TICKETS VIA PROXIMUSGOFORMUSIC.BE
TICKETPRIJZEN: 93 EURO - 79 EURO - 69 EURO - 59 EURO - 49 EURO (INCL. SERVICEKOSTEN)


› Gepubliceerd woensdag 10 augustus 2016 om 16:17 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2019
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook