Sterrennieuws
Pretpark | Vlaanderen

› Groot succes voor de eerste nationale Studio 100 TV fandag

Deze zomer komt Studio 100 TV naar je toe met 2 heuse fandagen in Plopsaland De Panne. Na een eerste succesvolle editie is het deze zondag tijd voor een tweede fandag. Benieuwd wat er op zo een fandag allemaal te beleven valt? Klik dan hier of bekijk de video voor een sfeerverslag van afgelopen zondag.

KijkenOp de fandagen kunnen de kinderen de Studio 100 TV helden voor de eerste keer in levenden lijve ontmoeten. Er werd speciaal een unieke show in elkaar gestoken, waarin Studio 100 TV gezichten James en Annabet, Plop & de Peppers, Flin & Flo en Lolly Lolbroek samen het beste van zichzelf gaven. De signeersessie van Lolly Lolbroek, samen met haar vriendjes Kara en Marx, was afgelopen zondag een heus succes.

Wil je dit alles ook beleven? Aarzel dan niet om op 7 augustus af te zakken naar Plopsaland De Panne voor de tweede fandag van Studio 100 TV. Hierbij alvast een overzicht van wat er op het programma staat:

Studio 100 TV stand
Net zoals afgelopen zondag, vind je de stand van Studio 100 TV op het Kasteelplein. Stap in ons reuze Studio 100 TV-scherm. Maak een leuke foto en ontvang een leuke verrassing.

Ontmoet je favoriete Studio 100 TV helden in levende lijve
12u00 - 13u00 : James & Annabet (Kasteelplein)
13u00 : Lolly Lolbroek, Kara en Marx (Kiosk Dorpsplein)

Showtime!
De allereerste show ‘De Sterrenstudio Live’ met optredens van Plop & de Peppers, Lolly Lolbroek en Flin & Flo werd speciaal gemaakt voor deze Studio 100 TV Fandagen. De Sterrenstudio Live vindt plaats in het Plopsa Theater om 15u30 en 16u30.

De Studio 100 TV parade
We eindigen de dag met een parade waarin alle Studio 100 TV helden passeren. James en Annabet zullen er ook bij zijn. Om 17u30 wordt het startschot gegeven.


› Gepubliceerd donderdag 4 augustus 2016 om 11:09 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2019
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook