Sterrennieuws
Festival | Brussel

› Brussels Summer Festival kent spetterende start

Reeds meer dan 24 000 festivalgangers zorgden voor een uitgelaten sfeer gedurende de 3 eerste avonden van het BSF, zowel op de Kunstberg als in La Madeleine, die sinds 2015 volwaardig deel uitmaakt van het festival en maar liefst 3 avonden na elkaar sold out was. Alle 10-DAY Passen zijn uitverkocht, enkel de 1-DAY Passen zijn nog verkrijgbaar.

Het werd alvast een droomstart en de organisatoren bedanken alle festivalgangers voor hun geduld tijdens de verschillende veiligheidscontroles die dit jaar werden ingevoerd. De organisatie blijft alles in het werk stellen om de toegang tot de sites zo vlot mogelijk te laten verlopen, zonder in te boeten aan de gezelligheid die eigen is aan ons festival.

De komende dagen zien er uitstekend uit, met avonden die nu al zo goed als sold out zijn, waaronder 13 augustus op het Paleizenplein, en de milde weersverwachtingen !

Belangrijke info: Voor de avond van 13 augustus zal de inwisseling van Passen uitzonderlijk plaatsvinden vanaf 12u aan de ticketbalies van het Paleizenplein.

Meer info op www.bsf.be


› Gepubliceerd maandag 8 augustus 2016 om 12:44 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2019
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook