Sterrennieuws
Theater | Vlaanderen

› Geestig Zenne vanaf 2 september 2016 in EWT-Theater

Na een fantastisch seizoen 15-16, met als topafsluiter het megasucces van 'La Cage aux Folles', is het EWT-Theater helemaal opgeladen om op vrijdag 2 september de eerste productie van het nieuwe seizoen te starten, met de veelzeggende titel 'Geestig Zenne!' Deze nieuwe Engelse komedie van Pam Valentine, krijgt in het EWT zijn Vlaamse creatie in een vertaling en regie van Frank De Kaey.

Synopsis

Na stomme vakantiepech zijn Jacques en Suzy gedoemd tot de eeuwigheid in hun buitenverblijf in de Kempen. Wanneer een ambitieus schrijverskoppel er intrekt als nieuwe huurders, gaan de poppen aan het dansen en ontstaan en situaties die alleen voor het publiek duidelijk blijven. Als uiteindelijk de hulp van een overwerkte beschermengel wordt ingeroepen om orde op zaken te stellen, is het hek helemaal van de dam!

Cast

Deze 'luchtige' komedie is op alle vlakken meer dan 'geestig' en wordt op 'hemelse' wijze gespeeld door oude rotten in het komedievak: Door VAN BOECKEL, Gerdy SWENNEN, Michaël ZANDERS, Chris MATHIEU, Paul PEETERS, Theo VAN BAARLE en Linda DHAENE.

Met deze sprookjeskomedie maakt Gerdy Swennen trouwens haar debuut op de EWT-planken.

Info en tickets

Praktische informatie: van vrijdag 2 september tot en met zondag 16 oktober 2016. Do-vr-zat om 20u30. Zon om 15u00. Extra voorstellingen op maandag 3 en 10 oktober om 20u30

EWT-Theater, Hertstraat 2, 2100 Deurne

Reserveren kan op www.ewt.be of via 03/324.52.42.


› Gepubliceerd dinsdag 9 augustus 2016 om 15:11 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2019
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook