Sterrennieuws
Radio | Vlaanderen

› Qmusic-dj Wim Oosterlinck opent Q-strandspelen met Gella Vandecaveye

Qmusic-dj Wim Oosterlinck heeft vandaag, vrijdag 5 augustus, de aftrap gegeven van de Q-strandspelen. Qmusic organiseert deze strandspelen aan het Q-Beach House in Oostende naar aanleiding van de Olympische Spelen in Rio. Wim nodigde voor de officiële openingsceremonie ex-judoka Gella Vandecaveye uit. De Q-strandspelen lopen net als de Olympische spelen van 6 augustus tot 21 augustus 2016. Vanaf morgen, zaterdag 6 augustus, kunnen luisteraars het elke dag tussen 14.00 en 16.00 opnemen tegen heel wat bekende gezichten in verschillende disciplines. Iedereen kan zich hiervoor elke dag vanaf 10.00 inschrijven in de radiostudio.

Voor de officiële openingsceremonie nodigde Qmusic-dj Gella Vandecaveye uit. Die keuze was uiteraard niet toevallig: Gella won in het verleden twee Olympische medailles. Arne Vanhaecke en Born zorgden ondertussen voor een muzikale noot en brachten het officiële Q-strandspelenlied.

Net zoals bij de Olympische Spelen was er ook een vlam aanwezig op de openingsceremonie. Qmusic-dj Wim deed hiervoor een oproep aan alle luisteraars. De gelukkige winnaar werd de 10-jarige Siem uit Beernem. Siem legde vandaag met de fiets en op skeelers ongeveer 40 kilometer af om de vlam naar het Q-Beach House in Oostende te brengen.

Aftrap Q-strandspelen met Gilles De Bilde, ook Saartje Vandendriessche en Ian Thomas

Morgen, zaterdag 6 augustus geeft ex-voetballer Gilles De Bilde de aftrap voor de Q-strandspelen en kunnen luisteraars het tegen hem opnemen in strandminivoetbal. Zondag 7 augustus kunnen de luisteraars het opnemen tegen Saartje Vandendriessche in ‘Smack My Beach Volleyball’. Ook de dagen erna zakken heel wat bekende gezichten af naar Oostende om het tegen luisteraars op te nemen, zoals o.a.:Aagje Vanwalleghem (10/08 - verspringen in het zand), Kamal Kharmach (13/08 - De 200m 2 emmertjes water dragen ), Miette & Willem (14/8 – Vier op een rij op het strand), Ian Thomas (16/08 - Beach Badminton) en Gilles Van Bouwel (20/08 - Flip Flop Race).


› Gepubliceerd zaterdag 6 augustus 2016 om 18:20 uur door Robrecht Van Goolen


› Meer berichten uit Radio

donderdag 15 augustus 2019 om 21:28 uur

› Manuals wint MNM Start To DJ 2019

woensdag 7 augustus 2019 om 18:00 uur

› MNM Start To DJ: De zes finalisten zijn bekend


Sterrennieuws © 2008 - 2019
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook