Sterrennieuws
Muziek | Vlaanderen

› Amaryllis Temmerman stijgt naar nummer 4 in de Vlaamse Ultratop

De zomer kan niet meer stuk voor Amaryllis Temmerman: een nieuw moment, een nieuwe single en een nieuwe videoclip. De single prijkt al een tijdje in de Ultratop, en stijgt nu zelfs naar nummer 4.

Kijken


Er hoort ook een knappe videoclip bij. Deze video is tussen de regenbuien door gefilmd en is een verzameling van allemaal kleine koestermomentjes op de kasseiweg van het leven... Van het dorp waar je als kind hebt gewoond tot de stad waar je nu leeft. Alsof je een spelletje Levensweg speelt, maar dan in het echt.

Presenteren, acteren en zingen. Amaryllis Temmerman is een veelzijdig artieste die niet meer weg te denken is in de Nederlandstalige muziekscene. Naast haar solocarrière kan je haar ook aan het werk zien in de producties 'Nijghse Vrouwen' (met Astrid Nijgh, Riet Muylaert en Sabien Tiels) en 'in de 14 billkens' (met David Davidse).› Gepubliceerd zondag 7 augustus 2016 om 16:15 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2019
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook