Sterrennieuws
Film | Vlaanderen

› Kinepolis sluit zomer af met chick flick klassieker The Notebook

Kinepolis sluit zomer af met filmklassieker The Notebook tijdens Ladies at the Movies Flashback “I wanna go out with you!”: fans van het eerste uur weten meteen hoe laat het is. Ryan Gosling, die als Noah Calhoun een van de populairste dreamboys uit de Amerikaanse filmgeschiedenis vertolkt, had niet meer woorden nodig om de harten van heel wat vrouwelijke filmfanaten te veroveren. Speciaal voor de liefhebbers en om het einde van de zomer in schoonheid af te sluiten, vertoont Kinepolis op 6 en 7 september eenmalig The Notebook opnieuw op groot scherm tijdens een uitzonderlijke editie van ‘Ladies at the Movies Flashback’.

Om vrouwelijke filmfans extra in de watten te leggen, haalt Kinepolis dé chick flick bij uitstek terug naar het witte doek: The Notebook. “Onze vertrouwde formule van ‘Ladies at the Movies’ wordt voor één keer ‘Ladies at the Movies Flashback’,” legt Frederique Naeyaert, Product Manager bij Kinepolis, uit, “We brengen de sfeer en de tijdsgeest van de film naar onze filmzalen door aangepaste randanimatie te voorzien.”

The Notebook is een film uit 2004 onder regie van Nick Cassavetes. Het is een verfilming van het gelijknamige boek van Nicholas Sparks en vertelt het verhaal van een onmogelijk liefde tussen de rijke zeventienjarige Allie en de arme arbeidersjongen Noah in de beginjaren 40. De film leverde niet alleen ruim 115 miljoen dollar op, maar mocht eveneens verschillende filmprijzen in ontvangst nemen. De twee hoofdrolspelers Ryan Gosling en Rachel McAdams wonnen zelfs de prijs voor ‘beste kus’ tijdens de MTV Movie Awards in 2005.

‘Ladies at the Movies Flashback’ zal doorgaan op 6 en 7 september om 19u in Vlaanderen (in Kinepolis Antwerpen, Brugge, Brussel, Gent, Hasselt, Kortrijk, Leuven en Oostende) en in Wallonië (in Kinepolis Bruxelles, Imagibraine en Liège). Een ticket kost €15,45 en is te verkrijgen via de Kinepolis website.


› Gepubliceerd maandag 8 augustus 2016 om 13:02 uur door Robrecht Van Goolen


› Meer berichten uit Film

zondag 19 mei 2019 om 10:05 uur

› The Shining in 4K HDR resolutie

zondag 31 maart 2019 om 20:00 uur

› Vlaamse jeugdfilm Binti feestelijk in première

zaterdag 30 maart 2019 om 14:00 uur

› Film De Fabeltjeskrant in première

vrijdag 4 januari 2019 om 11:37 uur

› 100.000 bezoekers voor Beautiful Boy in België


Sterrennieuws © 2008 - 2019
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook