Sterrennieuws
Evenement | Vlaanderen

› Al 25000 bezoekers voor Dinos Alive in Kursaal Oostende

De expo Dinos Alive staat sinds 29 juni in Kursaal Oostende. Ondertussen zijn er 25.000 bezoekers de bewegende dinosaurussen gaan bekijken. De dino’s blijven nog tot en met 4 september in het Kursaal. Er zijn nog tickets beschikbaar.

25.000 bezoekers

De expo Dinos Alive heeft sinds de opstart van 29 juni al 25.000 bezoekers over de vloer gehad. De bewegende dinosaurussen zijn nog tot en met 4 september te bezichtigen. De expo is gericht op families met kinderen. De dino's worden levensgroot weergegeven en kunnen echt bewegen. Er is een introfilm, een 3D-ervaring en een animatiezone voor de kinderen waar ze een virtuele loopwedstrijd kunnen houden tegen een T-Rex.

Praktisch

De ticketprijzen variëren tussen 9,50 euro voor kinderen onder de 13 jaar en 13,50 euro voor volwassenen. De speciale Family Pass kost 41 euro en is geldig voor twee kinderen en twee volwassenen. Tickets zijn te koop via www.dinosalive.be, 070 22 56 00 en in de Box Office van Kursaal Oostende (Toerisme Oostende, open 7/7). Er zijn ook tickets beschikbaar aan de kassa zelf, maar op drukke dagen kan er een wachtrij zijn.


› Gepubliceerd vrijdag 5 augustus 2016 om 09:35 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2019
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook