Sterrennieuws
Televisie | Vlaanderen

› De Kotmadam viert 25ste verjaardag met gloednieuw seizoen

Na de zomer zijn Katrien Devos en Mark Verstraete er opnieuw met gloednieuwe afleveringen van De Kotmadam, het 22ste seizoen al. De langst lopende sitcom in de Vlaamse tv geschiedenis viert dit jaar zijn 25ste verjaardag. De eerste afleveringen gingen bij VTM op antenne op 30 december 1991.

In seizoen 22 van De Kotmadam verhuren Jeanne en Jef nog altijd aan Lukas (Stoffel Bollu), Martha (Helle Vanderheyden), Viktor (Frederik Huys) en Ines (Anouck Luyten). In sommige afleveringen duiken ook nog ex-studenten op, zoals de nu hoogzwangere Paulien (Sarah Van Overwaelle) en de nerdy Filip (Mout Uyttersprot) die een pikant boek geschreven blijkt te hebben over zijn wilde avonturen met ene Jeanne, zijn kotmadam!

Verder zijn er opnieuw terugkerende rollen van onder andere Herman Verbruggen, Ivan Pecnik, Fred Van Kuyck, Machteld Ramoudt en Ron Cornet. Gastrollen zijn er dit seizoen onder meer Greet Rouffaer, Leen Dendievel, Rik Verheye, Anthony Arandia en Marijn ‘Mijn Gedacht’ Devalck.


› Gepubliceerd maandag 8 augustus 2016 om 15:20 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2019
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook