Sterrennieuws
Televisie | Vlaanderen

› Real Madrid en Sevilla na twee jaar terug tegenover elkaar in de UEFA Super Cup

De strijd om de UEFA Super Cup-titel is voor het derde jaar op rij opnieuw een Spaans duel. Real Madrid, winnaar van de UEFA Champions League, neemt het op tegen Sevilla, winnaar van de UEFA Europa League. De twee teams staan morgen, dinsdag 9 augustus 2016, tegenover elkaar in het Lerkendal Stadion in Trondheim. In 2014 speelden de twee clubs al eens tegen elkaar in de UEFA Super Cup. De Madrilenen wonnen toen met 2-0. Sevilla is het eerste team dat drie keer op rij de finale van de UEFA Super Cup speelt.

Cristiano Ronaldo verschijnt niet aan de aftrap door een blessure aan de linkerknie die hij eerder opliep in de finale van het Europees Kampioenschap. Ook Bale, Kroos en Pepe zullen er wellicht niet bij zijn. Bij Sevilla waait er dan weer een nieuwe wind. Naast nieuwe coach Jorge Sampaoli staat er ook een relatief nieuw team op het veld.

Lukt het Sevilla om na tien jaar de titel nog eens in de wacht te slepen? Of haalt Real Madrid zijn derde winst binnen? De wedstrijd is rechtstreeks te volgen bij 2BE en op 2BE.be vanaf 20.20. Presentator Tom Coninx ontvangt analisten Gilles De Bilde en Jan Boskamp in de studio. Het wedstrijdcommentaar is van Dirk Deferme.

Op 9 augustus 2016 om 20.20 live bij 2BE


› Gepubliceerd maandag 8 augustus 2016 om 14:32 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2019
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook