Sterrennieuws
Evenement | Brussel

› Garbage op 11 november 2016 in Koninklijk Circus Brussel

Na een schitterende tournee ter gelegenheid van de twintigste verjaardag van hun mythische debuutalbum, start Garbage een nieuw hoofdstuk in zijn carrière.

De iconische Amerikaanse ninetiesband bracht onlangs namelijk zijn zesde studioalbum ‘Strange Little Birds’ uit, vier jaar nadat ze met ‘Not Your Kind of People’ hun reünie officieel inluidden. Shirley Manson en haar kompanen Duke Erikson, Steve Marker en Butch Vig overheersten de charts met een indrukwekkende lijst onvergetelijke hits, die ook vandaag nog niks van hun scherpte zijn verloren. Van “Stupid Girl”, “Only Happy When it Rains” en “Vow”, tot “Queer”, “I Think I’m Paranoid”, “The World is Not Enough” en “Why Do You Love Me”.

Vandaag kondigt Garbage dus aan dat ze, met hun fel gesmaakte nieuwe plaat onder de arm, opnieuw de baan op trekken. De gitaren, drums en de stem van Shirley klinken beter dan ooit op elf nieuwe prachtnummers waarin ze de power en de stijl van hun beginjaren koppelen aan een volwassen sound. Garbage staat op vrijdag 11 november op de planken in het intieme kader van het Koninklijk Circus! Een uitgelezen kans om hen aan het werk te zien! De ticketverkoop start op donderdag 11 augustus om 10u.

TICKETS VIA PROXIMUSGOFORMUSIC.BE
TICKETPRIJS: 42 EURO (INCL. SERVICEKOSTEN)


› Gepubliceerd dinsdag 9 augustus 2016 om 12:56 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2019
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook