Sterrennieuws
Evenement | Vlaanderen

› Suikerrock trakteert op gratis frisse pintjes aan Tienenaren

Een festival en een frisse Jupiler, het is de ideale combinatie. Een festival en een gratis frisse Jupiler is een nóg betere combinatie! Tijdens de 30th Anniversary Party met resident DJ Dirk Stoops op zondag 31 juli – meteen na het optreden van Marco Borsato – delen zij 1000 Jupilers uit aan 1000 Tienenaren.

De organisatoren hebben een kleine procedure voorzien om het geheel in goede banen te leiden. Bedoeling is dat de inwoners van Tienen zich met hun identiteitskaart aanmelden aan de kassa’s op de Veemarkt. Daar krijg je een gratis drankjeton waarmee je zelf een frisse Jupiler of Coca Cola kan gaan afhalen aan een van de togen. Zondagavond 31 juli vanaf middernacht is de Veemarkt the place to be!

Suikerrock for Life dankzij Win for Life?

Tijdens the 30th Anniversary Party op de Veemarkt zullen hostessen 1000 krasbiljetten uitdelen. Stel je voor dat je naar een feestje gaat en thuiskomt met de zekerheid dat je vanaf dan elke maand een vast bedrag zal ontvangen, en dat voor de rest van je leven. 500 euro per maand?! Dan kan er elk jaar wel een ticket voor Suikerrock van af! Het zou zomaar kunnen als je niet alleen partygeluk, maar ook een beetje krasgeluk hebt die zondagavond 31 juli. Nog een reden om die 30th Anniversary Party niet te missen!


› Gepubliceerd donderdag 28 juli 2016 om 15:54 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2019
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook