Sterrennieuws
Radio | Vlaanderen

› Clouseau: Koen Wauters zoekt vervanger voor Kris

Clouseau is dit jaar maar liefst twee keer genomineerd voor Radio 2 Zomerhit. Koen en Kris maken kans op de prijs voor Beste Groep, en zijn ook een van de topfavorieten in de categorie Beste Nederlandstalige Lied met het nummer Zin om te bewegen. Daarnaast zullen ze ook optreden tijdens het grote Zomerhit-concert in Blankenberge op 21 augustus. Maar Kris kan er niet bij zijn... Hij is immers op de Olympische Spelen in Rio de Janeiro.

Clouseau zonder Kris? Het lijkt onmogelijk, maar deze keer is er niks aan te doen. Daarom gaan Koen en Kris, samen met 1000 zonnen, op zoek naar een waardige vervanger. Vrouw of man, oud of jong, iedereen die kan zingen en gitaar spelen kan zich kandidaat stellen. En alles wat je daarvoor moet doen, is een filmpje van jezelf terwijl je een nummer van Clouseau zingt en speelt, uploaden op de website een.be/clouseau.

Uit al die kandidaten kiezen Koen en Kris de finalisten. Die worden uitgenodigd voor de finaleronde op 11 en 12 augustus, in de studio’s van de VRT. Daar zullen ze hun muzikaal talent tonen met de twee genomineerde Clouseau-hits Vogel voor de kat en Zin om te bewegen. De uiteindelijke winnaar repeteert mee met Clouseau en staat naast Koen Wauters op het grote podium van Zomerhit op zondag 21 augustus.

Vanavond lanceren Koen en Kris de wedstrijd in 1000 zonnen. Het programma volgt de hele wedstrijd én de voorbereidingen van de winnaar op de voet. Het resultaat is te zien van 15 tot en met 19 augustus in de rubriek Wordt vervolgd.

Kan jij een week lang in de schoenen staan van Kris Wauters? Ben je klaar voor de songs, het podium, de fans, en Koen? Waag je kans, en misschien word jij… de nieuwe Kris Wauters.


› Gepubliceerd maandag 25 juli 2016 om 18:00 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2019
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook