Sterrennieuws
Evenement | Vlaanderen

› The Booking Company op eigen benen

The Booking Company gaat, amper een jaartje na de start, op eigen benen staan. Het boekingskantoor dat samenwerkt met oa. Stan Van Samang, Bart Kaëll, Jan Smit en De Romeo’s, een initiatief van LIVE Entertainment en Benelive, komt volledig in handen van drijvende kracht Kim Schillebeeckx.

Henk Vermeulen van LIVE Entertainment: “The Booking Company heeft een vliegende start genomen en daardoor is Kim zelfs vroeger dan verwacht zaakvoerder en eigenaar kunnen worden. Zij heeft de beslissing genomen om The Booking Company verder uit te bouwen. Daarmee bewijst Kim niet alleen een voortreffelijk ‘boeker' te zijn, maar ook over de nodige dosis lef en ondernemerschap te beschikken. LIVE Entertainment zal daarom alvast minstens de komende twee jaar blijven samenwerken op strategisch vlak.”

En, voegt Kim Schillebeeckx daar zelf aan toe: “Ik hoop de samenwerking met àl mijn contacten nog intenser te kunnen uitbouwen. De artiesten, mijn boekingen, mijn klanten en evenementen, ze zijn mijn leven én mijn toekomst. Het is ronduit super dat ik nu al voor 100% voor die droom kan gaan met The Booking Company.”


› Gepubliceerd donderdag 28 juli 2016 om 09:30 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2019
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook